Kérdezz Fodor Imre edzőtől – kezdd bomba formában az új évet!

Babicz Anett | 2015. December 16.
Az ünnepek körül fontos odafigyelni, hogy helyesen táplálkozzunk és ne hanyagoljuk el a testünket. December végén ráadásul könnyebb újévi fogadalmakat is tenni a fogyás és az egészséges életmód érdekében. Ebben segíthet neked a legújabb szakértőnk, akit bátran kérdezgethetsz edzés témakörben.

Ezen a héten pénteken ismét élőben kérdezhetsz egy szakértőt az NLCafé Facebook-oldalán. Ezúttal Fodor Imre várja a kérdéseidet, aki már sokaknak segített formában lendülni edzéssel és táplálkozási tanácsokkal.

Imre rendszeresen sportol 1997 óta (karate), majd 2003-tól a testépítés felé fordította figyelmét. 2009-ben elvégezte a Fitness Akadémia testépítő-fitneszedző szakát. Imre sokaknak segített már személyi edzőként, mindemellett fitneszszakoktatóként is tart órákat a Fitness Akadémián.

Imre nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt szívesen segít edzéssel, gyakorlatleírásokkal, helyes táplálkozással, egészséges életmódra neveléssel és testépítéssel kapcsolatos kérdésekben.

Ha szeretnéd Imrétől megtudni, hogy mi a helyes edzésmódszer, amivel gyorsan formába lendülhetsz az ünnepek után, vagy csak fitten és egészségesebben szeretnéd elkezdeni a 2016-os évet, akkor gyere és kérdezd őt!

Imre egy órán keresztül várja a kérdéseidet az NLCafé Facebook-oldalán, ahol élőben válaszol a kérdéseitekre. Merj kérdezni és elindulni egy egészségesebb élet felé!

Gyere és kérdezz élőben Imrétől december 18-án este 19 órától!

Ha esetleg nem érnél rá akkor gép előtt ülni, már most felteheted a kérdésedet a Facebook-oldalunkon IDE KATTINTVA, és ő megválaszolja neked pénteken.

Fodor Imre edzői oldalát a Facebookon itt találod!

Exit mobile version