Természetes ételekkel a betegségek megelőzésére, antibiotikumok nélkül

nlc | 2015. December 20.
Ha megfelelő ételeket eszel, azzal erősítheted az immunrendszered, így kisebb lesz az esélye, hogy megbetegszel. Ha pedig mégis megfáztál, belázasodtál, akkor első körben ne a gyógyszeresdoboz felé nyúlj, hanem inkább a természetes gyógymódok felé!

A betegség hirtelen jön, észre sem vesszük, de már fáj is a torkunk, aztán jön a láz és a nátha is. A következő ételekkel erősítheted az immunrendszered, sőt elébe mehetsz a betegségnek:

Fokhagyma

A fokhagyma a legjobb természetes antibiotikum, ami nemcsak a megfázás, de bizonyos baktériumok ellen is tökéletes “gyógyszer”.

Csirkehúsleves

Mert anya főztje az anya főztje. Egy jó meleg húsleves csodákra képes. Nemcsak erősít, pótolod vele szervezeted folyadékháztartását, de a meleg leves a torkodnak is jót fog tenni.

Zöld tea

Segít megszabadulni a kórokozóktól, és serkenti a szervezet ellenanyag-termelését.

Méz

A méz antibakteriális és antimikrobiális tulajdonságú, sőt hatékony köhögéscsillapító.

Olvass még betegség témájú írásokat az NLCafén

via

Exit mobile version