Nézd meg, miről maradtál le az idei péniszfesztiválon!

nlc | 2016. Április 06.
Japánban április 3-án minden a pénisz körül forgott: szobroktól kezdve nyalókán át akárhová nézett az ember, egy férfi nemi szervre talált a tekintete!
Nézd meg, miről maradtál le az idei péniszfesztiválon!

 A péniszfesztivál valószínűleg az egyik legbizarrabb felvonulás, amiről valaha hallottunk: a hivatalosan Kanamara Macuri, azaz Acél Fallosz nevet viselő eseményt minden év áprilisában rendezik meg Japánban, a férfi nemi szerv tiszteletére.

 A fesztivált 1977 óta rendezik meg, de a gyökerei egészen a 17. századig nyúlnak vissza: ekkor ugyanis egy kovácsmester egy egyméteres acélfalloszt készített és állított fel Sintó istenség tiszteletére. Sintó a termékenység és a gyermekáldás istene, de hozzá imádkoztak a prostituáltak is, hogy megvédje őket a nemi betegségektől.

A péniszfesztivál célja tulajdonképpen ma is ugyanez: az emberek jó egészségért fohászkodnak, és egyben felhívják a figyelmet a tudatos védekezésre a nemi úton terjedő fertőzések ellen. És ezt nem aprózzák el: hatalmas péniszszobrokat cipelnek végig a menetben, valamint minden létező anyagból péniszt csinálnak – a répát pénisz alakúra faragják, a nyalókáknak pedig mondanunk sem kell, milyen alakjuk van!

Forrás: The Huffington Post

Exit mobile version