1 év alatt 120 kilót fogynak a beteg gyerekekért a bevállalós magyarok

Pöttyös Panna | 2016. Április 12.
A BENEFITness a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági életmódváltó közössége: összesen 120 kilótól szeretnének megszabadulni a résztvevők, már 22-nél tartanak. Miközben ők haladnak a kitűzött cél felé, az adományok gyűlnek a súlyosan beteg gyerekek javára: közös céljuk több mint 2 és fél millió forint összegyűjtése.

“Tartozom egy vallomással: sajnos nem megy olyan simán a rendszeres futóedzések beillesztése a hétköznapjaimba, mint azt szerettem volna. Ez eléggé lenyomta a hangulatom, és kezdtem kicsit ellustulni. Aztán jöttetek TI, a sok pozitív beszélgetéssel és azzal, hogy szépen gyűlnek már az adományok is (amiért külön nagy-nagy köszönet)! Ezek után úgy éreztem, hogy bizonyítanom kell felétek, ezért megint elkezdtem reggelente kondiba járni. És nem halogatom tovább a futást sem, úgyhogy visszaszálltam a futópadra is…” – írta Hrisztov Radmila a BENEFITness oldalán vezett blogjában.

A sportos életmódra törekvők az vállalták, hogy egy év alatt 928 órát edzenek, ebből már 219 órát teljesítettek, minderről blogot vezetnek, és közben adományokat gyűjtenek a Bátor Tábor Alapítvány javára.

Ha kedved támadt csatlakozni, április 18-ig még lehet. A BENEFITness oldalán találod a részleteket, és itt beleolvashatsz a többiek blogjába.

A Bátor Táborban már több mint 7400 súlyosan beteg gyerek és családja részesült sorsfordító élményekben, melyek kipróbálására betegségükből kifolyólag máshol nem volt lehetőségük. Az élményterápiás programok célja a gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba és egymásba vetett hitük megerősítése, ezzel gyógyulásuk támogatása. Az egyik táborozó így fogalmazott: “A Bátor Táborban visszatöltik azokat a pozitív energiákat, amiket a betegség elvesz az embertől. Akinek ki kellett hagynia akár csak egy évet az életéből, az itt, ha mindent nem is, de sűrítetten sok mindent visszakaphat.” 
 
Exit mobile version