Meglepő kéréssel fordult anyjához a fiú, miután felébredt a kómából

nlc | 2016. Április 20.
A 20 éves fiú egy rejtélyes baleset után súlyos sérülésekkel esett kómába. Mióta felébredt, pizzáért könyörög.

 A 20 éves Aidanre az úttest közepén találtak rá pár hónappal ezelőtt, eszméletlenül. A fiúnak három csigolyája eltört, valamint az agytörzse is megsérült – vagyis az a rész, ami összeköti a gerincet és az aggyal. A fiú 4-6 hete ébredt fel a kómából, és bár a balesetre egyáltalán nem emlékszik, egy dolgot biztosan tud: pizzát akar.

 Aidan édesanyja elmesélte, hogy fia súlyos agykárosodást szenvedett. Már lábra tud állni, de egyedül még nem tud lépéseket tenni. A beszéddel is szépen lassan halad: néha nem érteni, mit mond, és olykor három percbe is beletelik, hogy válaszoljon. De egy dologra többször is érthetően kérte az anyját: hogy hozzon neki pizzát.

Szegény fiú kérését sajnos nem lehet teljesíteni. Állapota miatt ugyanis szigorú diétára ítélték az orvosok. A fiú 13 éves öccse viszont alig bír ellenállni bátyjának, és ha pizzát nem is, egy kis csokis joghurtot mindig becsempész neki.

Az orvosok szerint Aidannek az év további részét is kórházban kell töltenie, de van esélye a teljes felépülésre. És akkor aztán annyi pizzát ehet majd, amennyit csak akar.

Forrás: Mirror

Exit mobile version