18 elképesztő indok magyar pasiktól, miért szakítottak a csajukkal

TóCsa | 2016. Május 20.
"A megkérdezésem nélkül átfestette a haját szőkéről barnára. Tudom, felszínes vagyok, de én ezen nagyon kiakadtam. A szőkéket szeretem" – csak egy a 18 indok közül. Döntsétek el ti, hogy valódi indok vagy röhejes kifogás a szakítás oka!
18 elképesztő indok magyar pasiktól, miért szakítottak a csajukkal

“Amikor először (!) jött fel hozzám, azt merte mondani, hogy legalább lesz hely a cuccainak, ha a lemezgyűjteményemet leviszem a pincébe.”

***

“Az anális szex után hagyott egy kis barna ajándékot az ágyamon. Soha többé nem tudtam vonzó nőként tekinteni rá.”

“Azt mondta, hogy még nem látott egy Star Wars-epizódot sem, és nem is érdekli őt.”

***

“Nem értékelte a vicceimet. Amikor ezt felvetettem neki, azt mondta, hogy nem az ő humorérzékével van baj, hanem azzal, hogy nem vagyok humoros.”

“Amikor először aludtam nála, felkelt reggel hatkor, hogy kimenjen futni. Amikor másodszor, akkor fél hatkor, és elment úszni egy uszodába. Aztán elkezdte firtatni, hogy nekem is vele kéne járnom…”

***

“A harmadik találkánkon számon kérte rajtam, hogy miért nem állítottam be a Facebookon, hogy kapcsolatban vagyok.”

“A megkérdezésem nélkül átfestette a haját szőkéről barnára. Tudom, felszínes vagyok, de én ezen nagyon kiakadtam. A szőkéket szeretem.”

***

“Csak teljesen besötétített szobában, lekapcsolt villanynál tudtam vele szexelni. Hiába mondtam neki, hogy semmi baj a testével – fürdőszobában azért láttam villanyfénynél –, őt ez nem hatotta meg.”

“Sokkal többet keresett nálam, és mindig olyan fancy programokra járt – autóverseny, vitorlázás, divatbemutató –, amelyek számomra komoly anyagi áldozattal jártak, ha vele akartam tartani. Nem akartam, hogy mindig ő hívjon meg.”

***

“Túl messze lakott. Nem volt kedvem kétnaponta ötven kilométert autózni azért, hogy találkozzak vele.”

“Három macskája volt. A párnájára hajtottam a fejem, és macskaszőr ment a számba.”

***

“Egy nap megálltam egy csokor virággal a munkahelye előtt, lehívtam az épület elé és odaadtam neki. Egyáltalán nem örült, sőt azt mondta, hogy ciki helyzetbe hoztam a kollégái előtt.”

Olvass még többet a párkapcsolatról:

Exit mobile version