A rákos fehérneműmodell megdöbbentő előtte-utána képeket posztolt

nlc | 2016. December 05.
A 23 éves Cheyann Clark mindene volt a fitnesz, 'bikini body' versenyeken is indult, aztán petefészekrákot diagnosztizáltak nála, és az élete 180 fokos fordulatot vett.

Nem mindennapi nő Cheyann Clark: a 23 éves bikinimodell súlyos betegséggel küzd, petefészekrákkal. A betegsége előtt a fiatal nő súlyokat emelt, rengeteget sportolt, most 47 kiló, és kihullott a haja. Ezt az előtte-utána fotót posztolta ki az Instagramjára, és nagyon megindító szöveget írt mellé:

“A rák nagyon sok mindent elvett tőlem: a testet, amin két éven keresztül dolgoztam, azt, hogy saját gyerekem lehessen, a hajamat, és még sok mindent. De egy dologban biztos vagyok: nem vette el tőlem az akaraterőmet. Soha nem adom fel a harcot,  és sose vesztem el a hitemet…A legkeményebb csata, amiben most vagyok. A legsúlyosabb, ahogy megváltozott a testem. Nehéz tükörbe néznem és szeretnem magamat.”

 

 

“Ha meggyógyulok, még több fitneszversenyen szeretnék részt venni. Sajnos saját gyerekünk nem lehet, de akkor majd örökbe fogadunk vagy petesejtdonorral megoldjuk ezt a kérdést – mesélt a jövőbeli terveiről Cheyann. – A legjobb tanács, amit adhatsz egy rákbetegnek, hogy soha ne adja fel, és élvezze, élje az életét!”

Exit mobile version