Gondoskodjon családja egészségéről az E.ON ÉletEnergiával

E.ON | 2016. December 21.
Hosszas várakozási időket kerülhet el és sokat spórolhat egészségügyi kiadásain, aki előrelátóan gondoskodik egészségéről. Míg korábban csak kevesek engedhették meg maguknak, hogy magánintézményeknél vegyenek igénybe CT- vagy MR-vizsgálatokat, egy új szolgáltatásnak köszönhetően kis havi ráfordítással bárki számára elérhetők az amúgy költséges diagnosztikai vizsgálatok.

Ma már a magánegészségügyi szolgáltatások széles választéka áll a betegek rendelkezésére. Így is tartogathat azonban kihívásokat az, hogy megtaláljuk a megfelelő szakorvost, és időben, megfizethető áron hozzájussunk a költséges, kulcsfontosságú diagnosztikai vizsgálatokhoz. A CT és az MR gyakran csak hosszú várakozást követően hozzáférhető, és személyes finanszírozásban pedig igen költséges, ezek nélkül viszont akár hónapokig is elhúzódhat a pontos diagnózis felállítása. Szintén gyakori probléma, hogy egészségügyi panaszainkkal nem tudjuk, milyen specialistához forduljunk, vagy nem ismerünk az adott szakterületen egy megbízható és gyorsan elérhető orvost.

Ezekben a helyzetekben kínál mindenki számára segítséget az E.ON ÉletEnergia szolgáltatása, amelynek igénybevételével gyorsan kaphat időpontot a megfelelő szakorvoshoz, és pár napon belül férhet hozzá CT- és MR-vizsgálatokhoz betegség esetén, valamint 24 órás telefonos segítséget vehet igénybe, ha orvosi tanácsra van szüksége.

Az E.ON ÉletEnergiára előfizetők legfeljebb 5 munkanapon belül kapnak vizsgálati időpontot, legyen szó egy egyszerűbb szakorvosi vizitről vagy olyan diagnosztikai vizsgálatról, mint a CT vagy az MR, amely a komolyabb betegségek időben történő felismerésében kulcsfontosságú, életet is menthet. A szolgáltatás a magánorvosi vizsgálatok árát nem, de a drága CT- és MR-vizsgálatok költségeit tartalmazza évente 1 millió forint értékhatárig, szakorvosi beutalóval.

 Azok a 18 és 80 év közötti életkorú E.ON ügyfelek vehetik igénybe a szolgáltatást, akiknek a nevére szól az E.ON áramszámla, és ezt mindössze 725 forintos havidíj áron tudják igénybe venni. Családok számára különösen kedvező az ajánlat: csoportos családi kedvezménnyel már 1820 Ft/hó áron elérhető a szolgáltatás az azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozók és az élettárs számára. A szerződést online, a termék weboldalán, a 06-80/808-808-as telefonszámon és az ügyfélszolgálatokon személyesen lehet igényelni.

Exit mobile version