Belesütöttek egy rágcsálót a szendvicsébe, most perli a gyorséttermet

Forrás: MTI | 2017. Augusztus 16.
Egy szendvicsbe sütött apró rágcsáló miatt perelték be az amerikai Chick-fil-A gyorséttermi lánc egyik pennsylvaniai üzletét és a cég tulajdonosát.

A Philadelphiában élő Ellen Manfaloutinak egyik kollégája tavaly novemberben vásárolt egy csirkés szendvicset a Chick-fil-A langhorne-i éttermében. A két nő a munkahelyükön lévő egyik konferenciateremben hozzálátott az evéshez.

Valami furcsát éreztem a zsemle aljában – idézte fel Manfalouti a The Philadelphia Inquirer című helyi napilapnak –, elfordítottam a szendvicsemet és azt mondtam a kollégámnak, hogy csúnyán elégették a zsemlémet“. Manfalouti munkatársa azonnal észrevette az apró rágcsálófélét, amikor a kolléganője az asztalra hajította a szendvicset.

Láttam a bajuszát és a farkát

– mondta a nő.

Manfalouti ügyvédje elmondta, hogy a múlt héten nyújtotta be a keresetet a Chick-fil-A tulajdonosa, valamint az érintett étterem ellen, miután azok nem reagáltak a panaszokra. Az atlantai székhelyű gyorséttermi lánc nem kommentálta a keresetet. Manfalouti több mint 50 ezer dollár (13 millió forint) kártérítést követel az elszenvedett testi és lelki sérelmekért. A napilapnak elmondta, hogy az eset után kórházi kezelésre szorult az erős émelygés miatt, felkeresett egy terapeutát, mert szorongott, és hetekig alig bírt enni.

Exit mobile version