Feleségül vette a lányt, aki 10 évvel korábban megakadályozta az öngyilkosságát

nlc | 2017. Augusztus 31.
"Ha Blake akkor nem hív fel, ma már biztosan nem élek. Az a hívás volt az, ami a következő időszakban értelmet adott az életemnek."

A most 28 éves amerikai szerelmesek, akik a napokban ünnepelték első házassági évfordulójukat, 13 éve egy nyári táborban ismerkedtek össze. “Mindketten íjászkodni tanultunk, és egy közös óra után Blake megdicsérte a pólómat” – emlékezett vissza Kevin Walsh az InsideEdition.comnak, majd bevallotta, majd kiugrott a bőréből, mikor Blake megszólította. “A legszebb lány volt, akit valaha láttam, persze, hogy azonnal fülig szerelmes lettem belé.”

A tábort követően a fiatalok még egy ideig tartották a kapcsolatot interneten, egy évvel később pedig újra találkoztak ugyanabban a táborban. Aztán megszakadt a kapcsolatuk. “Évekig nem beszéltünk, és nem is találkoztunk egymással. Teljesen el is feledkeztünk egymásról.” Egészen Kevin életének legrosszabb napjáig…

“18 éves voltam és rettenetesen depressziós. Úgy éreztem, nincs helyem a világban, hogy teljesen fölöslegesen élek, és hogy az egyetlen megoldás az, ha megölöm magam.” Ám még mielőtt valóra váltotta volna az elhatározását, megcsörrent a telefonja: Blake hívta. “A hívás szó szerint visszarántott az életbe” – mesélte Kevin, aki ki tudja, miért, bevallotta Blake-nek, hogy öngyilkos akart lenni.

“Azt kérte, hogy semmiképp ne csináljak ilyen hülyeséget, majd megkért arra is, hogy mindenképp hívjam fel másnap.” Kevin szerint ez adott neki elég erőt a következő időszakban. Hogy kezelje depresszióját, terápiára kezdett járni, és naplót kezdett vezetni, amibe lejegyezte az érzéseit, és minden egyes nap megköszönte Blake segítségét. “Egy idő után, mikor ránéztem a jegyzeteimre, úgy éreztem, hogy egy lánykérés szövegét olvasom.”

Kevin és Blake 2015-ben jöttek össze, miután véletlenül összetalálkoztak Svájcban. “Annyi volt a véletlen az életünkben, hogy úgy döntöttünk, most már odafigyelünk rájuk.” A fiú végül még azon a hétvégén megkérte Blake kezét, a naplójába írt szavakkal, 5 hónappal később pedig már házasok voltak.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Olvass még többet a depresszióról az NLCafé oldalán: 

 

Exit mobile version