Összegyűjtik a menstruációs vérüket, és furcsa dolgot csinálnak vele

Pöttyös Panna | 2018. Január 10.
Egy csepp vér a homlokodra, és indulhat a meditáció.

Az Instagramon bukkantam ejlove_priestess bejegyzésére: a vér a homlokán arra késztetett, hogy elolvasssam, mit írt bevállalós fotója mellé. A Miért kell minden nőnek tisztelni a menstruációs vérét? már éppen elég figyelemfelkeltő cím. ejlove_priestess leírja, hogy a fotón egy rituálét láthatunk: bal oldalon ő – a saját vérével a fején, jobb oldalon pedig az intimkehelyben összegyűjtött vére, amit egy barátnőjével közös meditáció során használtak fel. 

„Pár hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy megcsinálom a mágikus szex rituálét” – írta a fotó mellé, ami azt jelentette, hogy életében először szexelt menstruáció közben. „Nagyon gyógyító érzés volt számomra az élmény, és a partnerem azt mondta, a legerőteljesebb szexuális élmény volt, ami valaha érte. Az első komoly barátom nem akart szexelni a menzeszem ideje alatt. Emiatt elkezdtem fogamzásgátlót szedni úgy, hogy elmulasszam a havi vérzéseket. Aztán pár évvel később meghíztam, elkezdett szőr nőni az arcomon, és policisztás petefészekbetegséggel diagnosztizáltak.” Ez volt az a pont számára, amikor a betegsége lelki okait szerette volna megtalálni, és végül arra jutott, hogy a menstruáció elnyomása elnyomta a nőiességét, ezért kezdett a teste ellene dolgozni.

Bárhogy is, nekem ez a menstruációs meditáció elég erős, de ha valaki úgy érzi, erre van szüksége a gyógyuláshoz, nekem nem árt vele…

Exit mobile version