5 nő, aki bátran vállalja testi hibáit

nlc | 2018. December 30.
Nők, akik bátorságból, elszántságból és példamutatásból kiválóra vizsgáztak.

Az ukrán-libanoni Yulianna Yussef testének nagy részét egy veleszületett rendellenesség miatt hatalmas, fájdalmas anyajegyek borítják. A fiatal nő keményen megdolgozott azért, hogy el tudja fogadni önmagát. Ma már népszerű Instagram-oldalt vezet, fotóiról csa úgy árad a nőiesség és a magabiztosság. 

Az amerikai Barbie Thomas kétéves korában egy elektromos baleset miatt mindkét karját elveszítette. A ma már 37 éves nőt azonban ez nem akadályozta meg abban, hogy valóra váltsa az álmát, és testépítő legyen.

 

A 24 éves Giorgia Lanuzzát 13 éves korában az apukája halála után pikkelysömörrel diagnosztizálták. Azóta folyamatosan szégyenkezett, mert csúfolták az osztálytársai, és megbámulták az utcán. Végül úgy döntött, megmutatja a testét, és büszkén vállalja, hogy másokat is bátorítson.

Ash Soto 12 éves volt, amikor kiderült, hogy vitiligója van. Először csak a nyakán jelentkeztek a fehér pöttyök, melyek aztán nőni kezdtek és szétterjedtek az egész testén. Évekig szorongott, rengeteget csúfolták, de végül elhatározta, hogy leszámol az előítéletékkel, és felfedi valódi önmagát. Mára a pozitív testkép egyik szószólója lett, több tízezer követője van.

A 28 éves amerikai Melanie Gaydos az ectodermális dysplasia nevű szindrómában szenved, amelynek következtében nem fejlődtek ki például rendesen a fogai, és haja sincs. A divatvilág mégis felfigyelt rá.

Exit mobile version