Csodálatosan gyógyul a fiatal apa, akit nem sok eséllyel kecsegtettek az orvosok

FEL | 2021. Január 10.
A búvárbalesetben megbénult apa napi 20 lépést tesz meg egy járókeret segítségével, pedig az orvosok azt mondták neki, hogy valószínűleg soha nem fog lábra állni.

Az emberi akarat sok mindenre képessé tesz minket, gyakran lehetetlen helyzetekből állunk fel a segítségével.

Keith Dungait sem adta fel, pedig azt mondták neki az orvosok, hogy soha többé nem fog járni.

A Northumberlandben élő fiatal férfi, aki két gyerek édesapja, Mallorcán sérült meg, 2018 júliusában.

A férfi azt mesélte a Metrónak, hogy egy rutinmerülés során nem jól mérte fel a helyzetét. és beverte a fejét a medence aljába, aminek következtében eltört öt csigolyája és megsérült a gerincvelő is.

A medencéből eszméletlen állapotban hozták fel a társai, ekkor már nem lélegzett, és szívverése sem volt, ezért az egyik barátjának kellett újraéleszteni. 

„Egyenesen a spanyol kórház intenzív osztályára vittek, és egy napig mesterséges kómában tartottak. Amikor felébredtem, a feleségem, Christina, a szüleim és a közeli barátom, Jeff volt mellettem. Azt mondták nekik, hogy soha többé nem tudok járni”

– emlékszik vissza a két évvel ezelőtti eseményekre. 

Keith a diagnózis ellenére nem adta fel, és most, két évvel a lesújtó diagnózis után, minden egyes nappal több és több lépést tesz meg.

Miután kiengedték a kórházból, keresett egy magángyógytornászt és vele dolgoznak keményen, hogy minél több mozgásfunkciót visszaépítsenek. A felesége 40. születésnapját követő napon, pontosan 28 hónappal a balesete után, egy fizikoterápiás járókeret segítségével sikerült megtennie az első nyolc lépést.

Keith gyakorlás közben:

 

Keith szerint az idáig tartó út hosszú és fáradtságos volt, de nem hagyja abba. 

Feleségével:

Folytatja a küzdelmét, a célja az, hogy mankó vagy bot segítségével megtanuljon újra járni.

(Metro)

Fotó: Instagram

Még több példaértékű felépülés:

Exit mobile version