Rebel Wilson több mint 100 éves módszerrel dobott le 30 kilót

Németh Orsi | 2021. Június 05.
Rebel Wilson több mint 100 kilót nyomott, de tavaly megfogadta, hogy az év végére 75 kilót mutat majd csak alatta a mérleg. Közel 30 kilós fogyása után igazi darázsderekat villantott, sőt, egy interjújában azt is elárulta, milyen diétát követett.

Hollywood egyik legnépszerűbb, gömbölyded idomairól elhíresült komikája 30 kilós fogyása után teljesen átalakult. A Koszorúslányok, a Tökéletes hang-filmek, a Hogyan legyünk szinglik? és a Csaló csajok 41 éves sztárja megelégelte a plusz kilókat – állítása szerint a filmszerepei miatt az elmúlt években folyamatosan megtiltották neki a fogyást – és úgy döntött, hogy 2020 az egészség éve lesz. Ki is tartott elhatározása mellett és a Mayr-kúra segítségével elérte az álomsúlyát 2020 novemberére.

A színésznő megelégelte a túlsúlyt. (Fotó: Getty Images/Rune Hellestad – Corbis)

Mi az a Mayr-diéta? Több mint 100 évvel ezelőtt egy osztrák orvos, dr. Franz Xaver Mayr dolgozott ki. A Mayr-módszer lényege, hogy mellőzni kell az olyan élelmiszereket, amik „mérgezik” az emésztőrendszert, így például a glutént és a tejtermékeket. De az is hozzátartozik a diétához, hogy minden falatot alaposan, legalább 40-50-szer meg kell rágni, mielőtt lenyeljük.

A sok sportolás mellett az étkezésére szigorúan odafigyelt, erről a People magazinnak mesélt 2020 novemberében.

„Mielőtt életmódot váltottam volna, napi 3000 kalóriát vittem be a szervezetembe, legfőképp szénhidrátot, szóval még így is éhes maradtam. A magas proteindiétára váltottam, ami elég nagy kihívás volt eleinte, mert régen nem ettem sok húst. Mostanában rengeteg halat, lazacot és csirkemellet fogyasztok” – mondta a színésznő.

Az átalakulás nagyon látványos, Rebel Wilsonnak igazi darázsdereka lett:

Rebel Wilson a nagy fogyása után dögösebb, mint valaha. (Fotó: Christopher Willard/Getty Images)

Wilson korábban egy ausztrál rádióműsornak nyilatkozott, amiben elmondta, hogy bár minden méretben jól érezte magát, elég furcsa volt neki megtapasztalni, hogy a fogyása után hogyan bántak vele az emberek. „Most, hogy vékonyabb vagyok, az emberek kedvesebbek, segítőkészebbek, felajánlják, hogy viszik a bevásárlásomat, vagy kinyitják előttem az ajtót” – mondta a színésznő.

Arról is beszélt, nem érti, hogy az embereket miért izgatja ennyire egy fogyás vagy valakinek a testsúlya, miközben annyi minden történik a világban.

A bomba formában lévő színésznő folyamatosan update-eli a rajongóit Instagram-oldalán átalakulásával kapcsolatban.

Legutóbb egy tengerparti, fürdőruhában pózolós fotót osztott meg:

Rebel Wilson a filmvásznon komikaként brillíroz, de van egy kimondottan komoly oldala is. A színésznő ugyanis jogi diplomával rendelkezik, melyet ráadásul nem is akárhol, hanem az Ausztrália Harvardjaként emlegetett Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett.

Fogyás ide vagy oda, szerencsére a munkák sem kerülik el, nemrég az Egyesült Királyságban forgatta legújabb filmjét Charlotte Gainsbourg francia színésznővel.

Olvass sztárokkal készült interjúkat az nlc-n: 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Greg Zabilski)

Exit mobile version