Nikolett 30 kg-t fogyott minimális változtatással (x)

hirdetés | 2022. Január 03.
Hazánkban központi téma a súlykérdés, a diéta hátterében azonban az egészségügyi és lelki problémák mellett sokszor társadalmi elvárások állnak.

De vajon tényleg a centiktől és a kilóktól függ, hogy mennyire találjuk meg az egyensúlyt az életünkben és érjük el az ideális formát? Nikolett már tudja a választ: 30 kilót adott le, miközben visszanyerte az életkedvét és boldogabbak a mindennapjai.


Horváth Nikolett egy volt azon anyukák közül, aki a várandósság alatt több kilót szedett fel, mint szeretett volna. Ám annál, hogy a 30 kilogramm felesleggel egy idegen nőt látott a tükörben, jobban zavarta az, hogy nem tudta a napi dolgokat elvégezni és nem tudott a gyermekeivel részt venni minden egyes játékban.

„Eljutottam arra a pontra, hogy nem volt önfeledt a mosolyom, ki tudtam mondani, hogy nem vagyok boldog ebben a testben. Rájöttem, hogy valamit tennem kell, hogy egészségesebb és boldogabb legyek és a közérzetem is jobb legyen. Gondoltam, hogy egy próbát megér, így adtam egy esélyt az IdealBody®, akkor még Turbó Diéta® turmixnak. Nem akartam drasztikus megoldást, könnyen betartható, de finom megoldást szerettem volna. Hat hónap alatt 30 kilótól szabadultam meg. Annak, akit most a tükörben látok, nagyon örülök. Rájöttem azonban, hogy a súlynál és a centiknél lényegesebb, hogy jól érzem magam a bőrömben, boldogabbak a mindennapjaim és sokkal szabadabb lettem” – mondta Niki.

Hogyan segít az IdealBody®?

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott Ideális Napon a márka a szakértőkkel együtt arra kereste a választ, hogy hogy hogyan érhetjük el a számunkra ideális formát.

Első lépés az étkezés megreformálása, ám a dietetikus szerint ennek nem a korlátozásokról kell szólnia, hanem a saját igényeink felfedezéséről, kísérletezésről, aminek az élvezeti faktor is fontos szereplője.

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nagyon fontos a rendszeres testmozgás, amely az ideális testsúly vagy az egészségügyi értékeink javítása mellett segíthet a lelki egyensúly elérésében és önmagunk elfogadásában is.


Fel kell ismernünk azt is, hogy nem ciki pszichológushoz járni, színesebben, bátrabban öltözködni, ahogyan az sem elképzelhetetlen, hogy teljes értékű, tápanyagokkal dúsított fehérjeturmixokkal egészítsük ki a táplálkozásunkat.

„Többen is odajönnek hozzám, hogy mi a titkom és hogy mi segített ekkora súlyfeleslegtől megszabadulni. Ilyenkor azt mondom nekik, hogy a turmix az, amit próbáljanak ki, mert tényleg segít. Rögös út vezetett idáig, de megérte, mert az, amit most érzek, amit látok és ahogy a gyerekeimmel együtt tudok lenni, az leírhatatlan” – tette hozzá Nikolett. 


IdealBody® néven folytatja a Turbó Diéta

„Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a megújult arculat után a filozófiánkat jobban tükröző névre váltsunk. Ezért a Turbó Diéta mostantól IdealBody® márkanéven folytatja tovább. Az új név egyértelműen kifejezi a diétázásról vallott elveinket, miszerint hisszük, hogy csak a saját ideálunk számít” – mondta Handl Tamara, a Turbó Diéta turmixokat forgalmazó Idealbody Kft. sales és marketing vezetője.

Exit mobile version