Füstölt halas étvágyfalatok

nlc | 2003. Április 05.
Ha tavaszi kirándulást tervezel a szabadba, gondoskodnod kell ennivalóról is. Piknikre most különlegesebb szendvicseket ajánlunk, melyek percek alatt elkészíthetõk, s amit sokáig nem felejt, aki megkóstolta.

Hozzávalók:





• 1/2 kg többféle kenyér (barna, félbarna, fehér)
• 200-300 g jó minőségű felvágott
• 300-400 g füstölt hal
• 100 g vaj
• néhány salátalevél
• majonéz
• tejszínes tormakrém

díszítéshez:
• ecetes zöldségek, paradicsom, zöldfűszerek


Elkészítése:

Szaggassunk ki a kenyérszeletekből különböző formákat. A szeleteket vékonyan vajazzuk meg, tegyünk rá egy salátalevelet, felvágott- és halszeletet. Tetejére tegyünk egy kis majonézt, tormakrémet, és díszítsük ki.
Exit mobile version