Baranyai Klári

nlc | 2003. Április 07.
Amióta az eszemet tudom, mindig kozmetikus akartam lenni. Gyerekként imádtam anyukám krémes tégelyeit, púdereit, rúzsait, és a babákkal, a szomszéd lányokkal is kozmetikai szalonosdit játszottunk.

A vizsgák letétele és a szakma gyakorlása közben döbbentem rá a testkezelés fontosságára.

Németországban végeztem, és egy darabig ott éltem, gyakoroltam a kozmetikának ezt az új, rendkívül gyorsan fejlődő ágát egy olyan híres cégnél, amely a világ vezető testkozmetikai óriásának számít. Módszereik hatékonysága orvosilag is elismert. Itt tanultam meg a narancsbőr, a terhességi csíkok és az egyéb testápolási módszerek fortélyai mellett az arckozmetika, és ezen belül is a már meglévő ráncok kezelésének leghatékonyabb eljárásait.

Aztán profi sminkmesteri tanfolyamot végeztem, így nem maradt már fehér folt a szépségpalettámon.

Az arc- és testkezeléseket gyakoroltam Magyarország mellet Németországban, hosszabb időt töltöttem el Svédországban, és rendszeresen – évente 1-2 alkalommal – részt veszek a továbbképzéseken, kongresszusokon.

Az évente rendezett Beauty Nemzetközi Kiállításra nemcsak Budapesten, hanem Düsseldorfban is kilátogatok, hogy napra kész legyek az újdonságokból.

Több női lapnál kérnek a kozmetikai szerkesztők tanácsokat tőlem, amelyet örömmel adok, mert tudom, hogy minden nőnek fontos a szépség, amely sugárzóvá, vonzóvá és magabiztossá teszi.

Exit mobile version