Chris és Eagle

nlc | 2003. Május 06.








Kérdezz tőlük itt! >>  







Chris Eagle
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC CHEA (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


24


23


Milyen jegybe tartozol?


skorpió

oroszlán

Mivel foglalkozol? 


főiskolai hallgató

egyetemi hallgató

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet? 


Imádom az állatokat, később nagyon szeretnék, majd ha egyszer sikeres üzletasszony leszek (egyik nagy álmom:), kinek nem… )állatmenhelyet létrehozni, vagy legalábbis támogatni. Nagyon szeretnék utazni, eddig még nem nagyon volt részem benne sajnos. Szeretek emberekkel ismerkedni, ez az egyik szenvedélyem, interneten, buszmegállóban, áruházban, teljesen mindegy. Szeretek tanulni, nagyon is, nálam sokkal okosabb emberektől. Bár azt vallom, hogy valaki, akivel találkozom, biztos, hogy több nálam, annyival amit én nem tudok, és ő igen.


Szivesen lógatom kukacom a tóparton (de csak ott), illetve a számítógép már születésemkor a kezemhez nőtt, azóta sem tudták leválasztani rólam.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Az interneten ismerkedtünk meg (immáron 2,5 éve). Aznap voltam életemben először internet előtt, előtte egy nappal vettem a számítógépet. Azt hiszem a sors akarta, hogy mi találkozzunk. Hosszú-hosszú beszélgetések következtek. Alig vártuk, hogy jöjjön az “olcsó” időszak, estétől reggelig beszélgettünk egy teljes héten át. Majd telefonon, és végül eljött a várva-várt pillanat és találkoztunk. Szombat este pontban éjfélkor. Egyszerűen így jött ki. Sosem bántam meg hogy aznap este nem maradtam inkább otthon:), pedig féltem a csalódástól, hogy ő is csak “egy lesz a sok közül”, aki ki akar használni, de csalódtam, KELLEMESEN:) nagyon boldog vagyok.


Ezek után mondanom sem kell, hogy a NET-en, ráadásul azon a napon amikor Ő megvette a gépét, és első körben netezett, nem sokat tudott még az egészről, én vittem be a “jóba” 🙂


Mit szeretsz benne leginkább?


Imádom hogy ő mindig, minden pillanatban meg tud nevettetni, akkor is ha nagyon el vagyok keseredve valami miatt, ez valami adottság nála:) Nagyon szeretem, hogy ugyanakkor amikor és amiben kell, tud komoly lenni. Igazi egyéniség. És imádom hogy az összes barátunk azt mondja, egyikőnknek sem tudna más párt elképzelni! Tudom, hogy képtelen szavakba önteni az érzelmeit, de általában tudom, hogy mit érez. Nem tudja titkolni, elég a szemébe néznem, és tudom hogy imád. Mi sem bizonyítja, hogy mennyire egymásra vagyunk hangolva, mint az, hogy naponta előfordul hogy bizonyos dolgokra pontosan ugyanazt mondjuk. Ez is annyira tetszik….


Most mondhatnám, hogy imádom a szemeit…, de úgy igazából mindent, hadd ne soroljam fel! Pont nekem való, a szemével és minden egyéb testrészével együtt. Nagyon egy hullámhosszon szoktunk lenni, még soha sem volt ehhez hasonló kapcsolatom.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


A 22-ik születésnapomra egy kaliforniai kék tarisznyarákot kaptam tőle. Óriási volt, ahogy elővezette, le volt takarva a kis terrárium, amiben csücsült. Ő “GUSZTÁV”. Azt hiszem ennél csodálatosabb ajándékot elképzelni sem tudtam volna. Hónapok óta minden állatkereskedésnél megálltunk, és én olvadoztam a kirakat előtt. Nagyon örültem, amikor kaptam egy sajátot:)


2 éve karácsonyra kaptam tőle egy tollat, azóta minden vizsgámon, zh-mon azzal írok. Több-kevesebb sikerrel eddig még bevált. (Csak soha ne fogyjon ki!)


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 











 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


















 

Exit mobile version