Az Ikrek jegyében

Pannonhegyi Katalin | 2005. Június 13.
Az Ikrek kirobbanó életerõvel rendelkezõ szülöttjét, akibe két ember – egy ikerpár – energiája szorult, nem könnyû beskatulyázni. Kíváncsi természete és sokoldalúsága miatt otthona az örök fiatalság megtestesítõje.






Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Nincsen benne semmi sablonosság. Lehetetlen egyetlen stílusba kényszeríteni, az Ikrek ugyanis úgy rendezi be a lakását, hogy mindegyik irányzatból kimazsolázza azokat az elemeket, melyek neki tetszenek. Az Ikrek csillagjegy szülötte szereti a jó értelemben vett eklektikát, a tárgyak izgalmas keveredését maga körül. Ő maga is szeszélyes, és néha kissé öntelt, törekvő, így érthető, ha olykor meghökkentő ötletekkel, társításokkal találkozunk közvetlen környezetében. Szívesen választ élénksárgát, levegős, világos, tavaszi színeket, égszínkéket és halványszürkét.
Sokszínűsége a textilek, anyagok összeválogatására is kiterjed, de az Ikrek többsége ugyanígy lelkesedik a kockás vásznakért, a keresetlenül elegáns, inkább véletlenszerűnek tűnő harmóniáért.


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!

Kedveli a tágas, átlátható tereket, melyekben napfény és levegő szabadon áramolhat. Ha tehát teheti, nagy alapterületen jól áttekinthető otthont rendez be magának, hol azután szárnyalhat a képzelet.
Mivel a színek hihetetlenül fontosak a számára, biztosan nem lesz unalmas Ikrek ismerősünk otthona. Ráadásul nyughatatlansága miatt szereti a változatosságot is, így állandóan átrendezi szobáit. Előfordulhat, hogy ha Ikrek a párunk, kétszer nemigen tudunk ugyanabba a lakásba hazamenni…


 


 








Kattints a képre a nagyobb méretű változathoz!
A terek folytonos átalakításához értelemszerűen könnyedebb bútordarabokra van szüksége. Nem szereti tehát a mozdíthatatlan, súlyos berendezési tárgyakat. A színes üvegtárgyak áttetszőségük, vidámságuk miatt, a műanyag bútorok szokatlanságuk révén kedvencei lehetnek.
Exit mobile version