Online bankolás 99 Ft-ért?

nlc | 2005. Január 19.
Pénzügyeink többségét ma már gyorsan és kényelmesen az interneten is elintézhetjük. És ez jó. Mert van egy csomó más dolgunk is, amivel szívesebben foglalkozunk, mint az ügyintézéssel.

Persze, a bankok igyekeznek a kedvünkben járni, és csak rajtunk múlik, kinek az udvarlását fogadjuk szívesebben. Nyilván azét, aki vonzóbb, érdekesebb lehetőségeket kínál, például egy olyan számlacsomagot, amely még egyszerűbbé és olcsóbbá teszi az egészet.

A CIB Bank új termékét, a CIB Online Számlacsomagot, az internethasználók igényei szerint alakították ki. Ennek első jelei közvetlenül a számlanyitás alkalmával megmutatkoznak, ugyanis a termék a CIB bankfiókokon kívül az ország összes Matáv Pontjában is megnyitható, így ott van a főbb bevásárlóközpontokban is, és az igénylése egy vásárlás alkalmával 10 perc alatt elintézhető.

A számla igénylésekor egy kész egységcsomagot kapunk kézhez, ami a felhasználást segítő számítógépes CD-n és az igénylőlapon túl a CIB Internetkártyát is díjmentesen tartalmazza. Ez a kártya azoknak is megoldást kínál, akik szeretnek, vagy szeretnének az interneten vásárolni, de eddig esetleg biztonsági aggályaik voltak.

A csomag aktiválása egyszerű, otthonról is elintézhető. S mindez mennyibe kerül? A CIB Online Számlacsomag nemcsak újszerű, de okos eszköz is arra, hogy az internetet használók bankköltségeikkel megfelelően gazdálkodjanak. Az CIB Online Számla tulajdonosok számára minden, a CIB Internet Bankon intézett egyszeri, vagy állandó forint átutalás díjmentesen teljesül.

Nem kerül külön pénzbe a villany-, közmű-, vagy tévészámlák automatikus teljesítése sem. Ezen kívül a Bank sms-ben értesít a kártyás költésekről – szintén díjmentesen, sőt, CIB bankkártyával az első készpénzfelvétel is ingyenes minden hónapban, bármely magyarországi bankjegykiadó automatából.

A leggyakoribb tranzakciókért egy mindössze 499 Ft-os havidíjat számítanak fel , ami – és most jön a lényeg – 99 Ft-ra csökkenthető, ha jövedelmünk is erre a bankszámlára érkezik és havonta legalább két közüzemi megbízásunk is innen teljesül. Korántsem teljesíthetetlen feltételek!

Egy szolgáltatás, amit láthatóan az igényeink szerint alakítottak ki.

Exit mobile version