Tréningezd boldogra magad!

Réti Ramóna | 2005. Március 04.
Ha úgy érzed, elvesztél teendõid rengetegében, itt az ideje az újjászületésnek. Persze egyedül nem könnyû belevágni, így most olyan tréningeket ajánlunk, ahol társaságban, vidáman nyerheted vissza valódi önmagad.





A jobb kapcsolatokért – Napraforgótréning

A hathetes kurzus segítséget nyújthat abban, hogy javíts kapcsolatteremtő képességeden, harmóniában élj önmagaddal és a környezeteddel.
A résztvevők a találkozások során megoszthatják egymással problémáikat, félelmeiket, bizonytalanságukat, miközben jobb önismeretre és nagyobb önbizalomra tesznek szert.

További információ: Napraforgótréning

Az erősebb lélekért – Örömtréning

Legfőképpen a lelki ellenállóképességet fejleszti a tréning, amelynek során begyakorolhatod a dolgok jobbik felére való koncentrálást, fejlesztheted pozitív gondolkodásodat és a jobb hozzáállást körülményeidhez.
Örömtréning kazetták segítségével is gyakorolhatsz, ezeken 15 gyakorlat hallható, melyeknek bevezetése lazítás és elképzeltetés (immagináció).

További információ: Örömtréning

A jobb önismeretért – Önismereti tréning

Az NLC szakértője, Hrubiák Anett 18 órás tréningjeinek célja a pozitívabb látásmód előcsalogatása, az önbizalom növelése, a tudatosabb életvezetés és a problémák gyökereinek felfedezése. Meditációval és szerepjátékokkal találhatod meg problémáid gyökerét. A testudatossági gyakorlatok, valamint a belső gyermekkel való kapcsolatteremtés segíti önmagad jobb megismerését.

További információ: Hrubiák Anett



Önmagunk felvállalásáért… – Királylányképző

A 28 órás tanfolyam során előcsalogathatjuk magunkból a bennünk élő Királylányt, aki nem más, mint gyermekkori önmagunk. Neki még nem voltak korlátjai, tudta, hogy egy különleges teremtés. Felnőttként viszont elfeledkezünk gyerekkori vágyainkról, és a mindenkori női sztereotípiákat követjük, amelyek tovább nehezítik életünket. Ezektől segíthet megszabadulni a kurzus.

További információ: Palládium Harmóniaház

A jó közérzetért szülés után – Online tréning

Ha éppen otthon vagy a babával, de az anyai örömök helyett lehangoltnak, feszültnek érzed magad, sokat sírsz és nem találod a helyed, neked találták ki ezt a tréninget.
Pszichés megközelítésű gyakorlatokkal, feladatokkal, példákkal segít abban, hogy kilábalj a szülés utáni gyesbetegségből.
Ráadásul a tréninghez ki sem kell mozdulnod otthonról, elég, ha megrendeled, és otthonodban fejlesztheted magad.

További információ: Magzat.hu

Az önfeledtségért – Táncterápia

Kötetlen tánc, a zenére való kiteljesedés, amelyhez semmiféle előzetes tánctudás nem szükséges. Ez egyben egy kifejezés-terápia is, amelynek során az önkifejezés más eszközeit is alkalmazzák, mint például rajzolást vagy színházi előadások rendezését. A képzés során egyfajta szemléletet kínálnak fel, amely segít abban, hogy újra rátalálj magadra.
A 2005-ben induló önismereti-kiképző csoporthoz márciusban még lehet csatlakozni.

További információ: Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Központ


A teljességért – A nő ezer arca

On-line jelentkezésre nyílik lehetőség az alábbi három tréningre:

– Ha nőiességed szeretnéd jobban átélni:
”A nőies magatartás és önbecsülés fejlesztése” tréning

Témái: a nőies magatartás különböző szerepekben és szituációkban, a konfliktuskezelés,a dominancia és önalávetés, a megjelenés és a viselkedés.

– Ha szeretnél leszámolni túlérzékenységeddel:
„A túlérzékeny nők megerősítése” tréning

Témák: az érzékenység és a túlérzékenység határai, az elbizonytalanodás okai, háttere, az énkép és az énideál, az önmegerősítés és az önvédelem.

– Ha féltékenységgel és önbizalomhiánnyal küzdesz:
„A féltékenységtől szenvedők és a nyílt kommunikáció” tréning

Témák: a szeretet és a féltékenység, az önbizalom növelése, a megbánás és a bűntudat, az újabb gyanú és a megerősítés várás, a nyílt kommunikáció.

További információ: A nő ezer arca




Exit mobile version