Fusilli brokkolis gombaszósszal

nlc | 2005. Május 05.
Vegetáriánus vagy? Itt az ideje, hogy beújíts egy receptet, nem csak vegetáriánusoknak!







 


Hozzávalók 2-3 adaghoz:

20 dkg fusilli (orsó) tészta
egy kis fej brokkoli rózsáira szedve (kb. 15 dkg)
2 ek. olaj
20 dkg gomba
1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke alap



Elkészítés:
A fusilli tésztát sós vízben megfőzzük. A brokkolit gőz fölött röviden megpároljuk, szűrőben hideg víz alatt lehűtjük, lecsepegtetve félretesszük. A gombákat megtisztítjuk, az olajon addig pároljuk, míg levüket elforrják. Ekkor felöntjük 4 dl vízzel, és elkeverjük a KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Néhány percig forraljuk, amíg besűrűsödik. Összekeverjük a lecsepegtetett főtt tésztával, a brokkolival és röviden összemelegítjük.

Elkészítési idő: 30-60 perc


További receptek: www.knorr.hu  

Exit mobile version