Gombás halpaprikás

nlc | 2005. Május 05.
Halpaprikás kicsit máshogyan. A gombás kiegészítés igazi ínyencség. Feltétlenül próbáld ki!







Hozzávalók:
100g füstölt szalonna
1 fej finomra vágott vöröshagyma
1 db tv paprika
2 db paradicsom
50 g champignon gomba
200g harcsa vagy ponty filé
3 db Knorr halászlékocka 3 dl vízben feloldva
1 tk fűszerpaprika
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 dl tejföl
2 ek liszt

Elkészítés:
A kockára vágott, kiolvasztott szalonnán megpirítjuk a vöröshagymát és hozzáadjuk a kockára vágott paprikát. Megszórjuk fűszerpaprikával, zúzott fokhagymával és feleresztjük a feloldott halászlékockákkal. 10 percig főzzük és hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, paradicsomot és a kockára vágott halfilét. Miután a hal megfőtt tejfölös liszttel behabarjuk, kiforraljuk és tálaljuk.

Elkészítési idő: 1 óránál több


További receptek: www.knorr.hu

Exit mobile version