Aranyérmek csirkemellbõl

nlc | 2005. Június 08.
Csirkével is lehet izgalmas a grillezés! Akár a szabadban is elkészítheted! Ínycsiklandozó!





Hozzávalók 4 személyre:

2 db csirkemell filé
1 tasak Knorr Delikát Grill Villámpác
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb padlizsán szeletekre vágva
1 dl olaj


Elkészítés:

A csirkemelleket keresztben ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd félbehajtva nyársra húzzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a Knorr Delikát Villámpácot az olajjal, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát. Sütés előtt 20-30 perccel megkenjük a húst a páclével, majd forró serpenyőben hirtelen mindkét oldalát megsütjük. Közben a padlizsánt felszeleteljük, besózzuk és egy darabig állni hagyjuk. Utána alaposan lecsepegtetjük, és szintén megsütjük. A nyársakat a padlizsánnal körítve tálaljuk. Az ételt szabadban is készíthetjük grillezve vagy roston sütve.






További receptek»
Exit mobile version