Hozzávalók 4 személyre:
2 db csirkemell filé
1 tasak Knorr Delikát Grill Villámpác
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb padlizsán szeletekre vágva
1 dl olaj
Elkészítés:
A csirkemelleket keresztben ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd félbehajtva nyársra húzzuk. Egy keverőtálban összekeverjük a Knorr Delikát Villámpácot az olajjal, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát. Sütés előtt 20-30 perccel megkenjük a húst a páclével, majd forró serpenyőben hirtelen mindkét oldalát megsütjük. Közben a padlizsánt felszeleteljük, besózzuk és egy darabig állni hagyjuk. Utána alaposan lecsepegtetjük, és szintén megsütjük. A nyársakat a padlizsánnal körítve tálaljuk. Az ételt szabadban is készíthetjük grillezve vagy roston sütve.
További receptek»