Nyári ízvarázs, villámgyorsan

nlc | 2005. Június 16.
Nyári délutánok elmaradhatatlan „kelléke”a grillezés. Miért? Mert végre kiköltözhetünk a szabadba. Egész évben a négy fal között éljük az életünket, rohanunk, nincs idõnk egymással törõdni. De végre itt a nyár





Elérkezett az idő, hogy végre te is több időt tölts el azokkal, akiket szeretsz. Szedd össze a barátokat és kiránduljatok, nyaraljatok, vagy csak sütögessetek együtt. A grillezésben az a jó, hogy szinte semmi sem kell hozzá. Van kerted? Remek! Akkor a kertbe hívd meg a barátaidat! Nincs kerted? Az sem gond, hiszen az erkélyen sült húsok ugyanolyan ízletesek, mintha a kertben készültek volna. Erkélyed sincs? Akkor irány valamelyik fantasztikus kirándulóhely, ahol kedvetekre grillezhetitek a húsokat, vagy akár a zöldségeket.

Figyelj viszont arra, hogy minden grillezés alapja, a jó pácolás. Nem kell megijedni! Már nincs szükség arra, hogy előző este pácold a húsokat. Különböző fűszerekre sincs szükséged. A Knorr Delikát Villámpác és Fűszervarázs család termékeivel bármilyen húst, zöldséget mindössze fél óra alatt ízletessé és porhanyóssá tehetsz. Jól hangzik? Szerintem is! Emlékszel még milyen érzés, amikor előző nap bepácoltad a húsokat, és másnap zuhogott az eső? Többé ne is gondolj rá! Egyszerűen csomagold össze a hozzávalókat. Megérkezés után pácold be az alapanyagokat, és mire a parázs izzani kezd a hús is készen áll a sütésre.






Nyaralásra is magaddal viheted a Knorr termékeit. Praktikus a csomagolásuk, nem foglalnak sok helyet és a halaknak, kagylóknak, vagy bármely tenger gyümölcsének is tökéletes ízt kölcsönöznek.

Grillezéshez azonban nem feltétel a nagy társaság, vagy a szabad levegő. Otthon, családi körben is élvezhetjük a finomra pácolt falatok ízét, hiszen akár sütőben is elkészíthetjük őket.Már csak egy éhes csapatot kell keresned hozzá, és jó étvágyat!



Még több tippet szeretnél? Kattints ide!»





Exit mobile version