Befejezték “tanulmányukat” a Rexona Önbizalom Akadémia résztvevõi

nlc | 2005. Augusztus 04.
Pindroch Csaba színmûvész volt a házigazdája annak az ünnepélyes diplomaosztónak, amelyen a Rexona Önbizalom Akadémia résztvevõi átvehették oklevelüket.

Az okleveleket az Akadémia két konzulense Csisztu Zsuzsa és Görög Zita adta át. Az Önbizalom Akadémia kurzusainak résztvevői egy hónap alatt, neves szakemberek segítségével sikeresen elsajátították a magabiztossághoz szükséges „tudnivalókat” és sok hasznos tanáccsal lettek gazdagabbak.


Ha a magabiztosság elillan






Az Önbizalom Akadémiára bárki jelentkezhetett, aki elküldte egy női Rexona termék vonalkódját, valamint írt egy rövid történet, amely egy olyan helyzetet mesélt el az életéből, amikor nem volt elég önbizalma. Nem volt nehéz a „feladat”, hiszen valószínűleg minden nő életében adódott már olyan helyzet, amikor magabiztossága elillant és bizonytalannak érezte magát. Gyakran előfordul, hogy azért nem hozunk meg egy döntést, vagy nem megyünk el egy találkozóra, mert nincs elég önbizalmunk.
Az Önbizalom Akadémia Stílus-Megjelenés, illetve Önkifejezés-Kapcsolatteremtés kurzusainak résztvevőit, közel kétszázötven jelentkező közül választotta ki a zsűri, melynek Görög Zita és Csisztu Zsuzsa is tagja volt.


Megjelenés, önkifejezés, kapcsolatteremtés






A kurzusok résztvevői nagy izgalommal és lelkesedéssel vettek részt a különböző témájú foglalkozásokon, amelyeknek köszönhetően szemmel láthatóan hétről-hétre változtak. A Stílus-Megjelenés csoport órarendje úgy lett összeállítva, hogy az órák segítségével a résztvevők tökéletesíthették külsejüket. Horacsek Ágnes sminkes egy mutatós nappali és alkalmi sminkkel, valamint különböző arcápolási tanácsokkal, Sári Kata és Herczeg Csaba mesterfodrászok pedig mindenkinek az egyéniségéhez illő frizura elkészítésével járultak hozzá a magabiztosabb megjelenéshez. Az Önkifejezés-Kapcsolatteremtés témakör résztvevői főként önismerettel, munkahelyi helyzetek, problémák megoldásával foglalkoztak. A hölgyek az önismereti tudásukat Tari Annamária pszichológus segítségével fejleszthették.  Lukács Zsolt fejvadász és Horváth Rita humán erőforrás vezető tanácsai alapján mindenki elsajátíthatta, hogy különböző munkahelyi szituációban, hogyan álljanak ki önmagukért, és mit tegyenek azért, hogy viselkedésük magabiztosságot sugalljon.


Testbeszédet is tanultak






A hölgyek közösen vettek részt Leitner Rita stílus és mozgástanácsadó, valamint Nemes Orsolya drámapedagógus foglalkozásain. Nemes Orsolyától különböző játékokon, érdekes feladatokon, és szituációs gyakorlatokon keresztül testbeszédet tanulhattak a résztvevők. Leitner Rita pedig mindenkinek megtanította a helyes és szép testtartást, valamint hogyan lehet elegáns öltözetben és magas sarkú cipőben is magabiztosan mozogni.
Mindkét csoporttal foglalkozott Makány Márta öltözéktervező, akinek a munkáját Káldi Valéria és Hegyi Orsolya stylistok segítették. Az Önbizalom Akadémia résztvevőinek megmutatták, hogy kinek milyen fazonú, és színű ruhák állnak jól. A hölgyekre alig lehetett ráismerni, mikor az előnyösebbnél előnyösebb ruhákat magukra öltötték, és elégedetten néztek bele a tükörbe.






Baráti találkozók hetente

Az egyes órák után a Rexona Önbizalom Akadémia résztvevői, heti egy alkalommal találkoztak Csisztu Zsuzsával, valamint Görög Zitával, hogy megbeszéljék a kurzussal kapcsolatos tapasztalatokat, és tanácsokat adjanak egymásnak. A beszélgetések nagyon jó hangulatban teltek, és a hölgyek izgatottan várták mindig a következő találkozást. A beszélgetésekből nem csak az Akadémia résztvevői, hanem Csisztu Zsuzsa és Görög Zita is sokat tanultak.



A magabiztosság tanulható

Az Önbizalom Akadémia résztvevői sikeresen eljutottak a kurzus végére, és most már mindannyian tudják, hogy nem kell kétségbeesni, mert a magabiztosság tanulható, és ha az ember jól érzi magát a bőrében és bízik önmagában, könnyebben megbirkózik az élet kihívásaival akár mindennapi, akár sorsfordító helyzetekről legyen szó!

NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!



Exit mobile version