Currys spárgakrémleves

nlc | 2005. Október 07.
Ez a spárgakrémleves annyira finom és tápláló, hogy már csak néhány palacsintát kell tálalni utána, és teljes az ebéd.






Hozzávalók 2-3 személyre:

bő fél liter víz
1 tasak Knorr Ínyenc Spárgakrémleves
10 dkg csirkemellfilé
1 ek. étolaj
20 dkg zöldborsó (mélyhűtött)
1/4-1/2 tk. curry


Elkészítés:

A csíkokra vágott csirkemellfilét megsózzuk, egy lábosban olajon megpirítjuk, majd egy tálba kivesszük. A lábosba (melyben előzőleg a húst sütöttük) bő fél liter vizet töltünk, felforraljuk. Hozzáadjuk a tasak tartalmát és a borsót. Habverővel gyakran kevergetve, közepes lángon 5 percig főzzük. Curry-vel ízesítjük. Pirított csirkemellcsíkokat kínálunk hozzá levesbetétként.

Tipp: még pikánsabbá tehetjük levesünket, ha főzés közben reszelt almát adunk még hozzá

Elkészítési idő: kb. 20 perc


Még több recept!»

Exit mobile version