A legegyszerűbbek a majonéz alapú hideg mártások, amiket különböző fűszerekkel tehetünk változatossá, attól függően, hogy mit kínálunk mellé. Van persze olyan is akinek a piros a gyengéje, ők nyugodtan készíthetnek ketchupos dresszinget is. Sőt ,a receptajánlónkban még több tippet olvashatsz!
Nagyon ínycsiklandozó lehet egy fűszeres vagy sajtos muffin mártogatóval, de ha még erre sincs időd, nyugodtan kapj elő néhány virslit a hűtőből, vagdosd be, süsd meg, és máris tálalhatod valamelyik dresszingel. Nincs virsli? Sebaj. Egy
A háziasabbak készíthetnek pici húsgolyókat vagy rövid nyársakat is az öntetek mellé. A vegetáriánusok gombát, esetleg nyers zöldségeket is kínálhatnak a mártások mellé.
A lényeg, hogy legyünk kreatívak! Játsszunk a színekkel is , ne csak az ízekkel! A paradicsom jól mutat a fehér mártás mellett, de a sárgarépa mellé lehet, hogy a zöld jobban illene. Használjuk bátran a fűszereket, hiszen egy kis joghurt vagy tejföl, kevés majonézzel keverve hihetelen lehetőségeket kínál.
Akár már ma délutánra is megszervezheted a kis összejövetelt!
Látogass el a honlapunkra és nyerj velünk! »