Oszd meg velünk saját Domestos tippjeidet!

nlc | 2006. Március 03.
Áprilistól újra a boltokban a Domestos 111 tippfüzete! Ha elolvastad és úgy érzed neked még mindig vannak jobbnál jobb tippjeid, írj nekünk!





Érdekel milyen tippeket várunk?

Adunk egy kis ízelítőt, de biztosak vagyunk benne, hogy a gyakorlott háziasszonyok, még rengeteg ötlettel tudják gazdagítani a füzetet.


Íme néhány tippünk:
• A teáscsészék, porcelánedények gyakran megsötétednek, elszíneződnek. Ha higított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel tisztítod őket, visszanyerik eredeti színüket és fényüket.
•  Hosszabb ideig tiszta és algamentes marad az akvárium vize, ha a rendszeresen kitisztítod és fertőtleníted. Mosd ki az akváriumot, önts bele hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert és hagyd néhány percig hatni, majd öblítsd ki alaposan.
•  A szabadban, kertben használt sportszereket, játékokat, labdát se felejtsd el fertőtleníteni. Rendszeresen töröld át Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel a felfújható gyerekmedencét és a játékokat, hogy gyermekednek higiénikus tisztaságot biztosíts.
•  Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel megtisztíthatod a tégla vagy mészkő felületét a mohától. A szennyeződés nagyját távolítsd el kefével és vízzel. Jó sok vizet használj, hogy a kis repedések is kitisztuljanak.
•  Keféld le a felületet hígított Domestos-szal, hagyd rajta egy fél óráig, majd mosd le.
•  A babakocsi rengeteg piszkot összeszedhet az utcán, játszótéren. Ezért fontos, hogy minél gyakrabban alaposan lemosd, fertőtlenítsd Domestos fertőtlenítő hatású spray-vel.
•  A cigarettafüst kellemetlen szaga sokáig megmarad a lakásban, ha nem fordítasz kellő figyelmet a hamutartó tisztítására. Egyszerű vizes öblítés helyett tisztítsd Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray segítségével.
•  A redőnyök nagyon gyorsan bepiszkolódnak és elszürkülnek. Mosd le a redőnyt és a fogantyút Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray-vel, hogy visszanyerjék eredeti színüket.






Oszd meg velünk saját Domestos tippjeidet!

A legjobb 5 tipp beküldőjét minden hónapban 4000 Ft értékű Domestos ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

Tipped eljuttathatod hozzánk elektronikus úton az info@domestos.hu  e-mail címen, a www.domestos.hu  weboldalon, vagy postai úton a `Domestos tipp`
1376 Budapest 62. Pf.: 252 címen.

Tippeddel együtt küldd el neved és címed is!

További részleteket megtudhatsz napközben a 06 40 000 000 infovonalon, vagy a vevoinfo@unilever.hu  e-mail címen.

Promóció időtartama: 2006. március 6.- 2006 december 31.
Beérkezési határidő: minden hónap utolsó napja

A promóció részletes szabályzatát elolvashatod a www.domestos.hu  weboldalon.



 


 


 


 


 




 

Exit mobile version