A selymesség titka

nlc | 2006. Március 08.




Az új Douwe Egberts Omnia Melange selymesen lágy ízét és teljes aromáját a válogatott minőségű kávészemek és a kíméletes pörkölés biztosítja.
A speciális, szakértő módszer a Douwe Egberts több mint 250 éves tapasztalatát dicséri, és az alacsony hőfokon, hosszú ideig történő pörkölésre épül.
Csak ez az eljárás eredményezhet egy olyan magas minőségű kávét, melyben a selymesen lágy íz ilyen, teljes erővel hat.

Az új Omnia Melange utánozhatatlan aromáját és élénkítő hatását tovább élvezheti, ha a csomag felbontását követően a kávét jól zárható tároló dobozba teszi.

Így Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy kedvenc kávéja eszpresszó vagy akár filterkávéfőzőn elkészítve is mindig tökéletes élményt nyújtson.










 


 


 


 


 


 


Nézd meg a honlapunkat is! »

Exit mobile version