Csavard az ujjad köré!

nlc | 2006. Április 13.
Itt a tavasz. Éppen itt az ideje, hogy méltán kényeztessük magunkat egy-egy finom desszerttel a hosszú és hideg tél után.




Újra itt a jégkrém szezonja – és mivel a tavasz megújulást is hoz számunkra – nem akármilyen desszertet ajánl neked a Carte d’Or, hanem különleges új jégkrémdesszerteket, igazi jégkrémkülönlegességeket. Jégkrém vagy süti? Hmmm … Olvass csak tovább!

Itt a tavasz, éppen ezért itt az ideje, hogy elkápráztasd Őt, a családod, a barátaid, a kollégáid, a lányt a szomszédból, a fiút az edzőteremből, a haverokat a klubból. És mi más lenne alkalmasabb ehhez egy közösen elfogyasztott jégkrémdesszertnél?






Bizony, kultúránkat követve igenis ragaszkodunk az étkezések utáni desszertekhez. A társas összejövetek különleges hangulatához pedig egy jól megválasztott jégkrémdesszert méltán hozzájárulhat. És hiszed, vagy nem, egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, hiszen az Algida elkészítette számodra a Carte d’Or új ínycsiklandó jégkrémdesszertjeit.

Ők a Carte d’Or Gerbeaud termékcsalád, amelynek tagjai az Eszterházy, a Zserbó és a Rákóczi túrós jégkrémkülönlegességek.







Tradícionális, régóta szeretett sütemények ízeit élvezheted így krémes jégkrémbe zárva. Semmi más dolgod nincs velük, mint szépen kiadagolni a jégkrémet kelyhekbe vagy csinos tálkákba, kicsit feldíszíteni diódarabokkal, csokoládészósszal, és már tálalhatod is!







Annak sem kell lemondania az elismerésről, akinek nincs ötlete a jégkrémdesszertek elkészítéséhez, hiszen a cikk után következő nyereményjáték nyerteseinek egyik jutalma egy Carte d’Or desszertkönyv. Bátran keresgélhetsz benne, a legegyszerűbb és legfinomabb ötletektől kezdve a kihívást jelentő bonyolultabb, csodálatos képekkel illusztrált receptekig. Válogass, próbálgass kedvedre, hidd el, nem fogsz csalódni. Ízelítőnek máris meglepünk három fantasztikus recepttel.







Látogass el honlapunkra! »

Ismerd meg az új termékeket! »
Exit mobile version