Vitaminos zöld leves

nlc | 2007. Szeptember 03.

Hozzávalók:

• egy fej zeller zöld szára
• egy csokor petrezselyem
• egy csokor kapor
• egy csokor újhagyma zöld szára
• ¼ cikk zeller
• 1 db sárgarépa
• 1 kisebb fej vöröshagyma
• 1 db zöldséges leveskocka


Elkészítés:

Kevés olajon párold meg az apróra vágott vöröshagymát, nagyobb lyukú reszelőn reszeld hozzá a negyed cikk zellert és a megtisztított sárgarépát. Hagyd, hogy a zöldségek egy kicsit megpiruljanak, megpárolódjanak, majd öntsd fel 1 liter vízzel. Dobd bele a zöld zöldségszárakat, a leveskockát, és párold puhára. Ha elkészült, turmixold össze a levest. Tálalhatod magában vagy kockára vágott pirítós kíséretében.

Exit mobile version