Akkor jövünk rá, mennyire hiányoznak, amikor már elveszítettük õket

nlc | 2007. November 16.
Kedvenc fotóink, régi e-mailjeink, múltunk digitális darabjainak meglétét természetesnek vesszük. Mindaddig, amíg el nem vesznek.




Tűzfalak, tartalomszűrők, spamek* – a sokszor homályos jelentésű, a számítógépet érő támadásokkal kapcsolatban használt kifejezések mára teljesen elválaszthatatlanok lettek az internetezéstől. Ha mindenféle védelem nélkül kapcsolódunk az internetre, gépünket átlagosan negyedóra elteltével elkerülhetetlenül éri valamilyen támadás. Ezek igen sokfélék lehetnek: a privát jelszavakat kifigyelő kémprogram telepítésétől a minden adatot (beleértve a fontos dokumentumokat, a nagy Ő leveleit vagy a családi nyaraláson készült legjobb képeket is) törlő fertőzésekig bezárólag széles a „választék”. De hogyan készülhetünk fel ezek ellen a változatos támadások ellen?

Biztonságban, gondtalanul

A T-Online Internetbiztonság csomag átfogó védelmet biztosít a vírusok és a számítógépet érő rosszindulatú behatások ellen a T-Online-előfizetők számára. Hogyan? Anélkül, hogy tudnánk róla! Az önmagát automatikusan frissítő szoftvercsomagban a vírusirtó mellett rengeteg egyéb szolgáltatás is megtalálható, amelyek együttesen kimagasló fokú biztonságot nyújtanak. Így gépünket egyszerűen, egyetlen csomag megvásárlásával védetté tehetjük az interneten terjedő vírusokkal és kémprogramokkal szemben!

Hosszú távú megoldás, kedvező áron

Ha Ön T-Online-ügyfél, és az Internetbiztonság csomagot egyéves időtartamra rendeli meg, akkor mindössze havi 948 Ft-ért élvezheti a magas fokú biztonságot, ráadásul az első 2 hónapban havidíjmentesen teheti ezt meg!





Tűzfal: biztosítja, hogy a számítógépbe ne történhessen illetéktelen behatolás.
Tartalomszűrő: vírusok és egyéb fenyegetések elleni védelem.
Spam: kéretlen levélszemét.
Pop-up: felugró ablak, általában kéretlen reklámüzenettel.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor megrendelésért és további részletekért kérjük, kattintson ide!

Amennyiben nem a T-Online ügyfele, úgy az Ajánlatok oldalon megtalálhatja az önnek leginkább megfelelő csomagot!



Exit mobile version