A világ legnagyobb online futóversenye

Nike | 2009. Március 18.
A Nike+ (nikeplus) technológiát használó futók már tudják, milyen előnyökkel jár interaktívan futni és online futóversenyeken indulni. A futók valós időben kaphatnak információt teljesítményükről (lefutott távolság, elégetett kalória, sebesség és idő) iPod-on vagy egy digitális karpánton keresztül. A nikeplus.com honlapon pedig különféle virtuális kihívásokhoz csatlakozhatnak a Nike+ közösség tagjai. A kihívásokhoz bárki csatlakozhat, aki Nike+-szal fut...

Tavasszal kiélezett az örök versengés, virtuálisan is folytatódik a FÉRFIAK A NŐK ELLEN (vagy fordítva:) verseny… A március 13-tól április 19-ig tartó online versengésben bárki részt vehet és gyűjtheti a kilométereket a nemek csatájában, aki Nike+ technológiával ellátott futófelszereléssel fut.

Kovács Ágnes olimpiai-, világ- és Európa bajnok úszó mostantól futóként debütál és Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai, világ- és Európa bajnok kajakozóval együtt buzdít futásra a világ legnagyobb online futóklubjában hirdetett kihívásban – a férfiak a nők elleni versenyben. A sportolók vetélkedéséről két kisfilm is készült, amellyel a világhálón találkozhatnak  a hazai internetezők.

 

Kovács Ágnes és Kammerer Zoltán


„Arra, hogy újra edzésbe álljak Kammerer Zoli is inspirált, aki már régóta heccel, hogy nem tudok vele lefutni egy-két kört a Margitszigeten.”
– mondta Kovács Ági. „A versenyünk most indul, néhány héten belül meglátjuk az eredményt!”

2008-ban a nemek csatája volt a nikeplus.com oldal slágere. A legtöbb futó ebben a ‘virtuális futásban’vett részt – a férfiak közel 1,5 millió kilométert, míg a nők 1 millió kilométert gyűjtöttek az online futóversenyen.

Habár a virtuális futók között összességében több a férfi, mint a nő, az egyéni teljesítmények alapján mégis a nők gyűjtöttek több kilométert. Csak kevesebben voltak a kihívásban, mint férfi társaik…

Csatlakozz Te is a hazai kihíváshoz – részletes információ a www.futocenter.hu oldalon – és gyűjtsd a kilométereket!

 

HAJRÁ LÁNYOK!

 

 

 

Exit mobile version