7 tipp a kalóriaszegény Szilveszterhez

nlc | 2009. December 31.
Eddig oké: a karácsonyi vacsorát megúsztad különösebb hízás nélkül. Ha az új évbe is úgy akarsz átlépni, hogy ne kelljen aggódnod a vonalaid miatt, próbáld ki tippjeinket.

Ne érkezz éhesen! A nap folyamán egyél tápláló reggelit, ebédet és vacsorát. Így nem az lesz az első dolgod, hogy rávesd magad a svédasztalra.

Ne csevegj a svédasztal mellett! Bár az emberek gyakran a kaja körül gyülekeznek egy bulin, igyekezz inkább a helyszín egy kísértésmentesebb pontján beszélgetni.

Hozz te is valami finomságot! Válassz olyat, amit lelkiismeret-furdalás nélkül fogsz kóstolgatni.

Válassz kis tányért, és egyél lassan! Így kevesebbet fogsz enni, mintha egy óriási tálat pakolnál tele.

Vegyél fel szűk ruhát! Lehet, hogy furcsán hangzik, de a szűk ruha az étvágyadat is kordában tartja: amikor feszülni kezd deréktájon, vissza fogod fogni magad.

Óvatosan az alkohollal! Az alkohol gyakran több kalóriát tartalmaz, mint a zsíros ételek. Korlátozd a fogyasztást egy pohár száraz borra vagy pezsgőre, és igyál helyette ásványvizet vagy limonádét. Így a másnapossággal sem kell majd megküzdened.

Legyél sznob! Csak azokba az ételekbe kóstolj bele, amelyeket igazán szereted, és amelyek elég különlegesek ahhoz, hogy egy ünnep estéjén fogyaszd őket.

Exit mobile version