Új zenemobilok, vidám színekben is

Szabó-Kállay Anna | 2010. Április 19.
Két új Walkman mobillal rukkolt ki a Sony Ericsson, és mindkét típusnál gondoltak a pink szín szerelmeseire is.
Zylo és Spiro névre hallgatnak az új telók, és alapvetően a zenehallgatásra hegyezték ki a tulajdonságaikat, erre utal az is, hogy a Walkman szériába tartoznak. Egy újfajta zeneformátum, a FLAC először ezekben a készülékekben jelenik meg először. A gyártó azt ígéri, hogy ez lesz a legjobb létező hangminőség mobiltelefonon.
 
 Új zenemobilok, vidám színekben is
Sony Ericsson Zylo

Egy másik érdekes zenés funkció is lesz a Zylo-ban: telefonbeszélgetés közben is lehet vele zenét lejátszani. Ezt a lehetőséget alapvetően arra tervezték, hogy a haveroknak mutogathassuk vele az új zenéinket, akár hívás közben is. De más trükkökre is lehet lehet majd ezt használni: a telefonban alapból lesznek majd különféle hangminták, amik arra utalnak, hogy irodában, utcán vagy éppenséggel zajos étteremben vagyunk. Ezzel aztán könnyű lehet meggyőzni a folyton hívogató “rajongókat”, hogy tényleg nem érünk rá. Persze az ilyesmi aljas húzás, mi ilyesmit nem is javaslunk, de poénkodásra, ártatlan tréfákra ideális lehet.

 
 Sony Ericsson Spiro

 

Mostanában rendkívül divatos a mobilgyártók körében, hogy azonnali hozzáférést nyújtsanak a telefonjaikban a közösségi oldalakhoz, például a Twitterhez és a Facebookhoz. Így történt ez a Zylo és a Spiro esetében is: egy gombnyomásnyira vannak bennük ezek az oldalak.

A hírek szerint a harmadik negyedévben, azaz valamikor július és szeptember között érkezik a két új Walkman mobil. Árat nem sikerült megtudnunk, de az biztatónak tűnik, hogy a gyártó említette a “megfizethető” szót.

 
 
Rózsaszín, ezüst és fekete kiadás lesz mindkét típusból, Spiro-ból ezeken kívül még zöldre is számíthatunk. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudnak még az új készülékek, a Spiro-ról itt, a Zylo-ról pedig itt találsz további infót.

Exit mobile version