Le a görcsös randikkal!

Buscopan® | 2010. Augusztus 17.
Az első találkozás a kiszemelt fiúval nem könnyű, de annál több izgalmat rejt magában, hiszen mindig benne van a levegőben, hogy talán most találkozol életed szerelmével. Éppen ezért a randik előtt mindig van egy egészséges izgalom, persze csak a szerencséseknél egészséges…

Az önbizalmammal soha semmi gondom nem volt, de a randik előtti izgulások valahogy mindig kifognak rajtam. Csak azon jár az eszem, hogy miről fogunk beszélgetni, és mit vegyek fel. Hosszasan állok a szekrény előtt és az egészet kipakolva, felpróbálva keresem a megfelelő ruhát, amiben bűvöletbe ejthetem a zsákmányt.

Tudom, hogy nem az életem múlik rajta, mégis már napokkal a találkozás előtt tördelem az ujjam és enni sem bírok, mert a gyomrom is görcsbe áll. Talán ez a legkellemetlenebb része az egésznek, hiszen hogyan nyújthatnám a maximumot, ha a találkozás előtt és közben kínoz a gyomorgörcs? Igyak meg egy felest? Ez nem lenne jó ötlet, hiszen ezek a görcsök akár napokkal az esemény előtt már gyötörhetnek, és nem lenne szerencsés az sem, ha mámorosan csipognám végig az első találkozást. Gyors és hatásos megoldásra van szükségem, ezért a választásom a Buscopan tablettára esett.

 

A Buscopan tabletta természetes eredetű gyógyszer, amely segítséget nyújt a görcsös helyzetekben, ezért már nem kell többé tartanom a randi előtti esetlegesen fellépő hasi görcsöktől. Speciálisan a hasi görcsökre fejlesztették ki, így célzottan szünteti meg a stresszel és izgulással járó fájdalmakat. Még ma is előfordul, hogy jobban izgulok a kelleténél, de szerencsére a Buscopan kétféle hatáserősségben kapható, így a görcsösebb helyzetekre elég bevennem egy Buscopan Forte tablettát és nyugodtan készülhetek tovább a nagy napra.

Még ma is előfordul, hogy jobban izgulok a kelleténél, de szerencsére a Buscopan® kétféle hatáserősségben kapható, így a görcsösebb helyzetekre elég bevennem egy Buscopan® Forte tablettát és nyugodtan készülhetek tovább a nagy napra.

Már csak a barátnőimet sajnálom, hiszen a legszebb öröm a káröröm és eddig mindig jókat derülnek a kellemetlennél kellemetlenebb történeteimen, de ennek már vége!

További információk!

A Buscopan 10 mg bevont tabletta és a Buscopan Forte 20 mg filmtabletta vény nélkül kapható
hioszcin butilbromid hatóanyagú gyógyszerek.

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét!

 

 

 

Exit mobile version