Segítség a cukorbetegeknek is!

Formoline L112 | 2011. Április 20.
Sajnos a cukorbetegség olyan betegség, amely nincs tekintettel sem korra, sem nemre, sem testsúlyra. Tudjuk, hogy a diabéteszben szenvedő betegeknek különösen fontos, hogy testsúlyuk optimális legyen, ezért nagy gondot kell fordítaniuk az egészséges táplálkozásra, hiszen a diéta betartásával nemcsak a vércukor szinten tartása a cél, hanem a fogyás is, mivel a túlsúly leadásával csökken a szövődmények kialakulásának kockázata.

Az emberek étkezési szokásai igen rendszertelenek, és a legtöbben ebből a helyzetből kerülnek a nem várt betegségük miatt a szigorú diéták világába. Ez igen megterhelő, hiszen rendszeres odafigyelést igényel és egészséges táplálkozást. A cukorbeteg diéták lényege, hogy a zsírt, a szénhidrátot és a fehérjét megfelelő mennyiségben juttassuk a szervezetünkbe és ezt az egyensúly fenntartsuk. Kerülni kell az olyan tápanyagokat, amely sok zsírt, koleszterint és cukrot tartalmaznak.

A cukorbetegek is gyorsabb fogyást érhetnek el a Formoline L112 szedésével, mivel természetes hatóanyaga a poligüklozamin L122-es variációja. Ez a hatóanyag igen erős zsírmegkötő hatással bír, így a táplálkozásunk során bevitt zsírt felszívja. A tabletta nagy előnye, hogy szervezetünk nem tudja lebontani, ezért természetes úton távozik testünkből, így csökkentve a kellemetlen mellékhatások kialakulásának lehetőségeit.

Fogyókúrák alkalmával mindenki szembesülhetett a ténnyel, hogy bizony a kilók észrevétlenül visszaszaladhatnak ránk, ami igen lelombozó tud lenni. A Formoline L112 szedésével tartós fogyást érhetünk el, ha étkezésünk és rendszeres testmozgásunk mellett figyelünk a napi folyadékigényünkre is.

Fontos, hogy a főétkezéseknél vegyük be a tablettát, mivel itt visszük be szervezetünkbe a legtöbb zsiradékot. A rostokban gazdag tabletta mellé napi 2-3 liter folyadék fogyasztása javasolt. Ez több okból is hasznos, hiszen elveszi az éhségérzetünket, ami azt eredményezi, hogy később leszünk éhesek. A felesleges rostok megdagadnak a bevitt folyadék hatására, ami felgyorsítja emésztésünket, így beindul a gyorsabb fogyás, koplalás nélkül.

 

További információk!

 

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

 

Exit mobile version