Szexinek érzi magát a 115 kilós rúdtáncosnő

nlc | 2011. December 08.
Bár az alkata a legkevésbé sem szokványos, a fiatal nőt ez egyáltalán nem tartja vissza attól, hogy rúdtáncversenyeken induljon.
Szexinek érzi magát a 115 kilós rúdtáncosnő

A 26 éves, 115 kilós anyuka, LuAyne Barber öt évvel ezelőtt kezdett rúdtáncolni, pár hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét. Saját bevallása szerint már régebben is ki szerette volna próbálni ezt a sportot, de túlsúlya miatt sokáig nem mert belevágni.

LuAyne egy hormonális betegség miatt gyerekkora óta komoly súlyproblémákkal küzd, emiatt mindig is szégyellte a testét. Azt mondja, a rúdtáncórákon érezte először szexinek magát.

A művésznevén Luluként ismert nő három éve rendszeresen indul rúdtáncversenyeken is. Mindenféle bonyolult figurát meg tud csinálni a rúdon, és a fellépőruhája is hasonló, mint a vékony rúdtáncosoké: apró sortokban, dresszekben áll a közönség elé, maximálisan felvállalva a testét. Bár versenytársai olykor partra vetett bálnának csúfolják, azt mondja, ez nem tántorítja el attól, hogy azt csinálja, amit szeret. Egyre bővülő rajongótáborral rendelkezik, a legnagyobb rajongója pedig a férje.

Exit mobile version