Bátorság és félelem – beszélgetések Feldmár Andrással

nlc | 2012. Október 27.
November elején két alkalommal is meghallgathatjuk Feldmár András, a magyar származású, Kanadában élő pszichoterapeuta előadásait a gyávaságról, bátorságról, félelmeinkről és a lehetséges kiutakról.

Egyre többször szembesülünk azzal a dilemmával, hogy egzisztenciális félelmeink miatt visszahúzódjunk, és hallgassunk arról, amit magunk körül tapasztalunk, vagy a félelmünk ellenére bátran kiálljunk, cselekedjünk. Melyek a lehetséges menekülési utak, megoldások? Erre adhatnak választ Feldmár András előadásai és a vele folytatott beszélgetések.

November 6.
Bátorság: szabadság

Feldmár András előadása a bátorságról – beszélgetés Fullajtár Andreával, a Katona József Színház színművészével
Téma: Hogyan bátorítsuk egymást? Bátorság vagy butaság? Létezik-e virtus bátorság nélkül? Gyáva családból származom? Örököltem a gyávaságomat? Vajon így kell-e maradnom?

November 7.
Félelem: reszketek

Előadás a félelemről – beszélgetés Dolák Saly Róberttel
Téma: Lehet nem félni? Félek a félelemtől? Ha valaki nem fél, mit tegyek, hogy féljen? Szeretlek vagy félek tőled? Megannyi fontos kérdés.

Helyszín: Általános Vállalkozási Főiskola, www.avf.hu
1114 Budapest, Villányi út 11–13.

Mindkét előadás teljes bevétele a Menedék Programot támogatja. A Program olyan, a környezetük számára zavaró, vagy zavart fiataloknak nyújt segítséget, akiknek az életében nincs hely, ahol igazán otthon lehetnének. Valódi otthon híján pedig, kényszerűségből pszichiátriára kerülhetnek.

Jegyvásárlásért kattintsd ide!

Exit mobile version