Lehet pár oldallal több? – Megjelent a Psziché nyári extra száma!

Akovács Éva | 2013. Július 03.
Szerelem, belső harmónia, lélekhangolás, tippek, tanácsok a boldog, kiegyensúlyozott családi élethez – ezekkel a témákkal várunk a Psziché nyári extra számában, melyet Akovács Éva főszerkesztő ajánl.
Lehet pár oldallal több?

Pontosan tudom, melyik volt az a pillanat, amikor életemben először rádöbbentem, hogy talán túlzásba viszem az olvasást. Amikor egy huszonnégy órás vonatútról semmilyen emlékem nem volt. Pedig – állítólag – csodálatos tájakon haladtunk át, érdekes emberek ültek a fülkében, nekem viszont éppen fontosabb volt megtudnom, hogy a háromkötetes családregénynek mi lesz a vége. Aki hajlamos hasonlóképp belefeledkezni egy jó történetbe, érti, miről beszélek. Főleg a nyaralás tudja a tüneteket felerősíteni, amikor az ember megrészegül attól, hogy nem kell másnap korán kelnie, elégedetten nyúl a kötet után, hogy na jó, még egy kicsit olvasok – aztán hajnalig éli egy másik ember életét a könyv lapjain. Minden betűfüggőnek vannak korszakai: indiános, történelmi, romantikus sztorik, és harminc felé szinte biztos, hogy elérkezünk a lélekkel foglalkozó könyvekig. Dübörögnek a önsegítő írások, az olvasottsági listák élén mindig találunk néhány pszichológiai művet. Nem véletlen, hisz sokan keresik a megoldást az életük kérdéseire – igen, a könyvesboltokban is. Nyári különszámunkba azoktól a szerzőktől gyűjtöttünk össze írásokat, akik nekünk is kedvenceink, és akik sokszor segítettek már lélekemelő műveikkel továbblendíteni az olvasót a problémáin. Nyugodt nyaralást, zavartalan olvasgatást kívánunk – bár útközben érdemes olykor kinézni az ablakon, abból is lehet tanulni.

Ha pszichológust, lelki kapaszkodót keresel, bátran írj nekünk a psziche@sanomamedia.hu e-mail címre, segítünk! Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/pszichemagazin!

A nyári különszám tartalmából:

SZERELEM

ÉREZD JÓL MAGAD!

LÉLEKHANGOLÓ

CSALÁDI VISZONYOK

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt és most megteheted!

Exit mobile version