Egymillió dolláros sorsjegyet talált egy utcaseprő

nlc | 2014. Január 02.
A nyeremény nem változtat semmin, a szerencsés köztisztasági dolgozó továbbra is heti hat napban akar munkába járni.

Egymillió dollárt érő sorsjegyet talált egy New York-i utcaseprő a Sandy hurrikán után takarítva az amerikai nagyvárost tavaly október végén.

Marvin Martinez utcaseprő egy kollégájával a lehullott faleveleket seperte össze egyik este, amikor megpillantotta a sorsjegyet. Mint utólag bevallotta, először azon tűnődött, hogy érdemes-e egyáltalán lehajolnia érte. Végül felvette, és egy lámpa alatt megszárította az átázott, alig olvasható szelvényt. Elvitte a fogadóirodába, de ott a vihar után még nem volt áram, és nem tudták ellenőrizni, hogy kihúzták-e. „Ezért mindenféle kérdéseket tettek fel, majd azt mondták, hogy megvizsgálják. Aztán el is feledkeztem róla” – mesélte az utcaseprő, akit bő egy év elteltével hívtak fel a szerencsejátékcégtől.

Forrás: celebritynetworth.com

Mivel az eltelt egy évben senki más nem jelentkezett a nyereményért, az a megtalálót, a sorsjegy bemutatóját illeti. Az adók és egyéb költségek levonása után 516 ezer dollár (111 millió forint) üti az El Salvadorból hat éve bevándorolt 27 éves férfi markát.

Exit mobile version