Ilyen a vérfarkas diéta!

nlc | 2014. Február 07.
Rémisztő a neve, de egyáltalán nem kacifántos Madonna új kedvenc diétája, a vérfarkas módszer. Gyümölcslevekkel, zöldséglevekkel ilyenkor 24 óra alatt sok méreganyagtól lehet megszabadulni.

Szerencsére a vérhez semmi köze, azért vérfarkas diéta, mert a holdjáráshoz igazodik a módszer. Vagyis csak egy holdnaptár kell hozzá, és figyelni, mikor van újhold vagy éppen telihold. Sokan a hangulatukon is érzik ezt. De például a gyógynövények begyűjtését is a holdfázisokhoz igazítják a profik.

A fogyókúrás módszer lényege, hogy teliholdkor vagy újholdkor kell kezdeni, ilyenkor tud a

szervezetünk a leghatékonyabban méregteleníteni. Ahogy a hold befolyásolja a tenger mozgását, úgy a szervezetünkben lévő vízre is hatással van. A vérfarkas diéta alapverziójában elég teliholdkor vagy újholdkor csak gyümölcs- és zöldségleveket inni, és ilyenkor 24 óra alatt sokkal hatékonyabb a a szervezetünk anyagcseréje.

A haladó verzióban pedig, aminek Demi Moore vagy Madonna is a híve, minden napra megvan a speciális étrend, ami az éppen aktuális holdfázishoz igazodik. Például növekvő hold idején jobban kell figyelni a kalóriabevitelre, mert ilyenkor jobban raktároz a szervezetünk.

A módszer követői szerint az a jó benne, hogy nem kell éhezni, egyszerűen csak oda kell figyelni, hogy abba tudjuk hagyni az evést. Mindenesetre mielőtt belevágunk bármilyen diétába, jobb, ha megkérdezzük az orvosunk véleményét.

 

Exit mobile version