Last minute csokiszív

cafeblog/anapfenyillata | 2014. Február 14.
A habos kávét vagy kapucsínót feldobhatjuk ezzel a fincsi, könnyen elkészíthető csokiszívvel. Szív küldi szívnek szívesen!

Az apró kedvességek mindig jólesnek, így ragadjuk meg az alkalmat, hogy mosolyt csaljunk azok arcára, akiket szeretünk. Korábban már ajánlottam vicces-romantikus ajándékokat, házilag elkészíthető, egyszerű apróságokat, most pedig következzen egy last minute ötlet, ami mindenkit levesz a lábáról. A napfény illata blog szerzőjének receptjét mutatjuk be:

 

Nem maradhat ki a Valentin-napi kényeztetésből az étcsoki sem. Persze egy kis ötlettel megspékelve. Így aztán elővettem az étcsoki raktárunkból egy táblát, és gőz fölött megolvasztottam. Ezután  egy kenőkéssel, – nem lévén semmilyen profi eszközöm csokiformázáshoz –  az olvadt csokikból sütőpapírra gyönyörűséges csokiszíveket csurgattam, kissé megcsipkésítve azokat.

Aztán már csak azt kell kivárni, hogy megszilárduljanak, hogy a törékeny csokiszívek megédesíthessék a napot egy kávé, vagy egy kapucsínó szerény, de elegáns kísérőjeként.

 
Ki tudna ellenállni egy gyönyörűségesen barna, selymesen lágy finomságnak, mely még szívalakot is ölt?
Exit mobile version