Így süss tejmentes pogácsát!

cafeblog/mosolycsaloka | 2014. Május 14.
Tejfehérje-allergiás vagy? Esetleg laktózérzékeny? Bloggerünk szuper tejmentes pogácsarecepttel készült. Ha pedig csak többet szeretnél megtudni az allergiáról vagy az érzékenységről, akkor is érdemes tovább olvasnod!

A közhiedelemmel ellentétben a tejre érzékenyek két csoportba sorolhatóak. Az egyik csoportban a tejfehérjére allergiások, míg a másikban a laktóz-intoleranciával küzdők tartoznak, és semmiféleképp nem keverendők össze! Hogyan jelentkeznek ezek? Mik a tüneteik? Tudj meg többet a Mosolycsalóka blogról!

Tejmentes italok
 

Ha érintett vagy a témában vagy van olyan ismerősöd, aki igen, akkor jól fog jönni a jól bevált, 100 százalékig tejmentes pogácsa receptje:

Hozzávalók:

A hozzávalókat összegyúrjuk, és meleg helyen legalább kétszeresére kelesztjük. Ha megkelt, kinyújtjuk, kiszaggatják, a tetejét megkenjük a tojás sárgájával, rászórjuk a magvakat. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Exit mobile version