Sose sminkelj férfiak előtt!

cafeblog/deluxe | 2014. Június 24.
Némelyik szabály jogosnak tűnik, míg van, amelyik nem. A képek pedig kifejezetten szórakoztatóak. Kíváncsiak lennénk, hogy a férfiakra milyen szabályok vonatkoztak...

1. Ne légy érzékeny, és ne próbáld őt rávenni arra, hogy olyat mondjon, amit nem akar, főleg ne úgy, hogy az érzelmeivel játszol. A férfiak nem szeretik a könnyeket, főleg nem nyilvános helyeken.

2. Ne használd a kocsi visszapillantó tükrét arra, hogy megigazítsd a sminkedet. A férfiak azt a vezetéshez használják, és roppant módon zavarja őket, ha miattad hátrafelé kell forogniuk, hogy lássák a forgalmat.

3. Soha ne ülj kínos pozitúrában. És ne nézz ki unottnak, még akkor sem, ha unatkozol. Légy figyelmes. Ha rágózol (nem ajánlott), csináld csendben, zárt szájjal.

4. A budoárodban öltözz fel, hogy megtartsd női varázsodat. Ne várakoztasd meg őt! Amikor találkoztak, köszöntsd őt egy mosollyal!

 

5. A férfiak nem szeretik, ha a lányok zsebkendőt kérnek tőlük kölcsön, főleg ha azért teszik, hogy rúzzsal összekenjék. Sminkelj egyedül, ne úgy, hogy ő azt lássa!

Nézd meg a többi szabályt is a Deluxe blogon!

Exit mobile version