Dobd ki a fehér cukrot, használj inkább kókuszcukrot!

cafeblog/zoldeletmod | 2014. Július 02.
Fogyni szeretnél, vagy egészségesebben élni, netán cukorbeteg vagy, vagy egyéb egészségügyi okokból kifolyólag nem javasolt a fehér cukor fogyasztása, de nem bírod elhagyni? Nehéz is! A kókuszcukor jó megoldás lehet neked is! Bloggerünk utánajárt, mi is az a kókuszcukor...

Cseréld le a fehér cukrot! Alkalmazz kókuszcukrot épp ugyanúgy, mint ahogy a fehér cukrot tetted, majd használj idővel ebből is egyre kevesebbet! Sok sikert!

Az alacsony glikémiás indexű ételekben található szénhidrát általában lassabban szívódik fel, így azok fogyasztását javasolják a szakemberek fogyókúrázóknak, cukorbetegnek.

Különböző cukrok GI-indexe:
Kristálycukor: 68
Méz: 55-60
Kókuszcukor: 35

Ha szeretnél szénhidrátmentesebben étkezni, kezdheted is azzal, hogy nem csupán a boltban megvett édességeket hagyod el (tehát nem veszel), de áttérsz otthon a kávék, teák, limonádék, levesek, sütik esetében a kókuszcukorra.

Már az első hét után észre fogod venni a változást! Az ízlésed szépen átáll a visszafogottabb édes ízekre, és a tested is jól reagál majd erre a jó döntésedre.

El sem tudod képzelni, mennyi cukrot viszünk be nap mint nap.

 És hogy milyen a kókuszcukor íze? Itt elolvashatod!

Exit mobile version