Spenótos-parmezános paleo nokedli

nlc | 2015. Július 22.
Valami gyorsan elkészíthető, pár összetevős, de finom és egészséges ebédre vágysz? Próbáld ki bloggerünk receptjét!

Mi nagyon szeretjük a spenótot, most pedig a nagy melegben valami egyszerű, pár összetevős ebédre vágytam. Ez mondjuk hétköznaponként mindig jól jön, ha gyorsan le akarjuk tudni a kajakészítést. A mosogatás volt csak rémálom, ismét rájöttem, hogy miért csinálok ritkán nokedlit. Ezt azok értik, akik álltak már a mosogatónál 20 percet, hogy levakargassák a rászáradt nokedlitésztát a szaggatóról…

Én a Paleolit Éléskamra – Hagyományos nokedli keverékét használom, ebből egy zacskóval kábé 3 felnőttnek elég adag lesz. Nekem nagyon bevált, teljesen jó íze, jó állaga van, csináltam már tojásos nokedlit is belőle, észre sem veszed, hogy nem hagyományos fehér lisztből készült… Folytatás a PaleoTündér blogon!

Exit mobile version