Wellnessélmények és téli szórakozás Hajdúszoboszlón

nlc | 2015. December 09.
Az év eleji téli hónapokban is kiváló választás Hajdúszoboszló, hiszen megtapasztalhatod a gyógyító víz erejét a fürdőzés által, testileg-lelkileg feltöltődhetsz a wellness kezelések közben.
Wellness élmények és téli szórakozás Hajdúszoboszlón

Szállodai wellnessélmények

Az őszi időszak kiválóan alkalmas a testi-lelki feltöltődésre, a megfelelő wellness szolgáltatások igénybevételével. A legtöbb hajdúszoboszlói szálloda wellness részlegén változatos masszázs- és szaunakínálat áll a vendégek rendelkezésére. A kellemes kikapcsolódás mellett az egészségmegőrzés is kiemelten fontos, így a legtöbb szálláshelyen biztosított a menü étkezés keretében az egészséges és akár a speciális étrend is.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói hotelek wellnessterápiáinak hatása eredményesebb a hajdúszoboszlói gyógyvízben való fürdőzésnek köszönhetően?

Aqua-Palace élményfürdő

A magyar fürdőváros Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol a fedett élményfürdő az Aqua-Palace szolgáltatásai között mindenki megtalálhatja egyedi igényeinek megfelelő fitnesz- vagy wellnessprogramot, mely kiválóan kiegészíti a háromszintes komplexumban való fürdőzést, szaunázást. A hajdúszoboszlói Aqua-Palace szolgáltatás kínálata három generáció számára egyaránt kínál lehetőségeket a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz.

Tudtad, hogy az Aqua-Palace fedett élményfürdőben privát fürdők és relaxszoba is várják a vendégeket?

Pihenj és gyógyulj egy helyen, a szálláshelyeden

Egyedi hajdúszoboszlói szolgáltatás, hogy a legtöbb helyi szállodában házon belül is fürödhetsz az áldásos hajdúszoboszlói gyógyvízben és igénybe veheted a kiváló gyógy- és wellnesskezeléseket. A kihelyezett gyógyterápiákon orvosi felügyelet is biztosított. A szállodák kínálatában speciális wellnesskezelést is igénybe vehetsz, van itt például halpedikűr, alvásprogram, szinkron és páros masszázs is.

Tudtad, hogy a hajdúszoboszlói hotelek közül 13 szállodában házon belül is lehet gyógykezeléseket igénybe venni?

Programok és rendezvények a környéken

A hajdúszoboszlói üdülés nélkülözhetetlen része a kikapcsolódás, szórakozás. A téli rendezvénynaptárban többek között koncertek, mozi- és színházi előadások, valamint hangversenyek szerepelnek. A téli hónapokban a helyi irodalmi és zenei előadások mellett ajánljuk a szomszédos nagyváros, Debrecen kulturális programjait.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Exit mobile version