Horváth Éva feltárt egy titkot

Lux-Factor | 2016. Március 16.
Mindannyiunknak vannak idoljai, akikre példaképként tekintünk. Horváth Éva is közéjük tartozik. A szépségkirálynő elárult néhány értékes szépségápolási tanácsot, amelyeket örömmel megfogadunk. A dívák szépségápolási titkai – a tökéletes haj, az egészséges bőr és a gyönyörű, hosszú szempillák.
Horváth Éva feltárt egy titkot

Ön is elérheti a dívák stílusát a következő néhány egyszerű trükkel.

Végül pedig egy apróság, amely semmiképpen sem hiányozhat:

Egy lehetséges megoldás a szempillanövesztő szérum is, amely nem okoz kedvezőtlen mellékhatásokat, mint olyan gyakran a szempilla-hosszabbítások.

A piacon az egyik leghatásosabb szérum a Lux-Factor szempillanövesztő szérum, amely Kelemen Veronika gyógyszerkiadó szakasszisztens szavai szerint minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és a használata teljesen biztonságos, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

A Lux-Factor szempillanövesztő szérumot 4000 fogyasztó tesztelte le, és az eredmények szerint a szérum rendszeres használata alatt (már 2-4 héten belül) a szempillák akár 85%-kal is sűrűbbek lettek, hosszúságuk 25%-kal nőtt, és legalább két árnyalattal sötétebbé váltak. A felhasználók nem észleltek semmilyen égetős érzést vagy szemirritálást a szérum használata folyamán. A Lux-Factor szempillanövesztő szérum hatékonysága és minősége legnagyobb megerősítése viszont az, hogy a Lux-Factor szérum 28 napos terápiája után a felhasználók nem kívántak egyéb szempillanövesztő terméket használni!

A szérum hatékonyságára kedvenc díváink, mint Szinetár Dóra, Nótár Mary, Nyári Diána, Keresztes Ildikó, valamint Horváth Éva is felfigyelt és a következőket árulta el:

“Imádom a gyönyörű, egészséges, hosszú és dús szempillámat! A titkom a Lux-Factor szempillanövesztő szérum, amelyet reggel és este használok, gyönyörű keretet ad a szememnek, természetes összetevőket tartalmaz, és egy hónapon belül már látványos az eredménye.”

Rendelje meg a dívák csábító tekintetét most promóciós áron – több mint 50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com oldalon.

Exit mobile version